Alle var så fornøyd …

… at det ble besluttet å kjøre i kortesje fra Krokhol til Klemetsrud etter dagens mandagscup, i et så bedagelig tempo at det nesten var mulig for Tony å holde følge på sykkel.

Mandagscup 22. mai 2017

Igjen fikk vi bevis på hvor løgnaktig folkeslag meteorologer er. Vi ble forespeilet en fin kveld, med mulighet for noen ørsmå millimeter med nedbør. Det begynte bra, og turneringen begynte i fin sommerstemning, men så falt temperaturen og etter en times tid begynte det å regne til dels kraftig. Og det fortsatte det med til vi var ferdig med å spille.

Deltakelsen var faktisk ikke så verst, 29 stykker lot seg lokke av de løgnaktige meteorologene til å ta turen til Krokhol. A: 10, B: 8 og C: 11. Omtrent like store klasser indikerer at klasseinndelingen nå er omtrent riktig.

Birdier

Det ble satt tre birdier, på henholdsvis hull 2 (Arve Bjerke), hull 3 (Per Frode Haugen) og hull 4 (Morten Olstad), men bare Arves birdie ga nok poeng (4) til å kvalifisere til premie. Da premieutdelingen skulle starte hadde imidlertid Arve dratt hjem, så vi viser et bilde av premieutdeleren i stedet: Finn Arne Johansen.

C-klassen

Det ble jevn som bare det i teten, og to stykker endte på 16 poeng, men da gikk Trond Bjerke foran på handicap.

Kirsten Rogne tok andreplassen, altså med samme poengsum,

mens Yngve Andersen tok tredjeplassen med 13 poeng.

B-klassen

I denne klassen var det bare 7 som fullførte og det ble derfor bare delt ut 2 premier.

Terje Bjørnstad tok andreplassen med 13 poeng. Hanne Hoel Tofteberg hadde samme antall poeng, men Terje har altså lavere handicap.

For tredje gang på rad var det Asbjørn Solevåg som gikk av med seieren i B-klassen. Heller ikke denne gangen hadde han nok regnet med å vinne, i dag med 14 poeng.

A-klassen

På det jevne

Det var beskrivelsen Lars Sandberg ga av runden. Det jevne viste seg altså å være det beste, og Lars’ 18 poeng var dagens beste score.

I A-klassen var det ikke nødvendig å avgjøre noe på handicap, for Kristian Bjerve tok andreplassen med 17 poeng,

mens Per Frode Haugen tok tredjeplassen med 16. Per Frode hadde dagens beste runde med 41 slag brutto. Det var nok derfor han ikke kunne stå stille.


Orders of Merit

Nå er tabellene på plass, og i A-klassen leder Olaf Thomassen foran Kjell Høydahl og Per Frode Haugen.

I B-klassen har Asbjørn Solevåg en soleklar (selvfølgelig) ledelse, ettersom han har full pott. Ledelsen til Hanne Hoel Tofteberg på andreplass er hele 16 poeng. Marit Bjørnstad og Sander Lund deler tredjeplassen.

I C-klassen er det Kirsten Rogne som har tatt ledelsen, foran Yngve Andersen og Dagfinn Dreyer.

Meld deg på neste mandagscup nå! Til uken er det meldt temperaturer på 20-tallet, og dette vil ha en betydelig innvirkning på spilleforholdene. De kommer til å bli kjempebra for neste mandagscup 29. mai.

KM Matchplay

Husk å melde deg på Klubbmesterskapet i matchplay. Det er plass til 36 stykker og vi vil gjerne fylle alle plassene.

Telaris Open

Lørdag 10. juni er det Telaris Open – en sponsorturnering. Vi mener denne turneringen fortjener stor oppslutning for å feire at vi faktisk har en sponsor.

Pink Cup

Dagen etter er det Pink Cup, som også fortjener stor oppslutning siden det er til inntekt for en god sak. Vi kommer tilbake med mer informasjon om disse turneringene, men sett av tid nå!