Grand Finale

Klubbmesterskapet i Matchplay 2017 – Finale

Finalistene i årets klubbmesterskap i matchplay kunne neppe valgt en bedre dag for å spille den siste matchen i turneringen. Det var vekslende overskyet og sol, vakre høstfarger, og bane i meget god stand. Greenene har neppe vært bedre i hele år enn de er i øyeblikket.

Det ble en ganske så jevn match mellom Sten-Arne Skulbru og Trond Torgersen.

Ingen fikk en spesielt bra start – begge fikk dobbeltbogey på hull 1. Det ble kanskje dårlig med oppvarming da de endret starttid og gikk ut 20 minutter tidligere. Men så gikk det litt bedre. Sten-Arne fikk to kjappe par, og var 1 opp etter tre hull. Etter hull 5 var de imidlertid all square igjen. Derfra begynte Trond å få et lite overtak, og da de rundet var han 2 opp. Deretter svingte det litt, før Trond avgjorde da han gikk 4 opp på hull 6 på backen, og det var bare tre hull igjen.

En fin seier til Trond Torgersen, som også vant A-klassen i Krokhol Masters for et par uker siden. Gratulerer.

(Klikk på bildet for å se hele scorekortet).

På veien til finalen slo Trond følgende spillere: Odd Hole, Lars Sandberg (gratulerer med 60-årsdagen forresten), Marius Nygård og Ketil Nordgård.

Sten-Arne måtte forbi Marit Bjørnstad, Espen Nordskog, Trond Bjerke og Tony Farinha for å komme til finalen.

Matchplaymesterskapet er nå offisielt et familieforetakende, ettersom fjorårsmesteren heter Stine Torgersen.

Premiene ble delt ut av Marit Bjørnstad,

… så finalistene fikk hver sin klem i tillegg til premiene.

Mye fint folk ute i det fine været

Matchens vendepunkt, A/S etter bogey for Trond og DB for Sten-Arne.

Det avgjørende rykket. Trond er 3 opp etter hull 11.

Glad vinner på vei til kaffe og vaffel.

Det ble et fint sluttpunkt for årets mesterskap. Vi startet med 33 deltakere, og det er spilt 32 matcher til sammen. Det blir mye fin aktivitet av det. Neste år håper vi det blir enda flere med. Oppsettet blir nok det samme, men vi vil være litt mer påpasselig med å få unnagjort finalerunden før Elgjakta, slik at flere kan være med på premieutdelingen. Riktignok var det mye folk på Krokhol i dag, men det blir ikke det samme.