Klubben

Med hensyn til antall medlemmer er Krokhol Golfklubb er en av de mindre klubbene i Oslo-området. Selv om dette har sine utfordringer, gjør det at medlemmer og gjester har nesten uanstendig god tilgang til en meget variert og utfordrende 9-hullsbane.

I menyen til høyre finner du diverse opplysninger om klubbens gjøren og laden, samt annen nyttig informasjon og tilbud.

Andre fordeler ved medlemsskap:

Reltativt rimelig

Ingen innmeldingsavgift eller aksje. Klubben har en avtale med baneeieren, Tom Rune Larsen, som gir medlemmene rett til spill på banen uten å måtte tegne seg for aksjer.

• Om klubben

Litt historie og kort om klubbens aktiviteter og fasiliteter

• Styre og stell

Informasjon om klubbens tillitsvalgte samt de formelle sidene ved å drive en klubb, som vedtekter og årsmøter.

• Komiteer og grupper

Komiteene er gjerne funksjonsbasert, som turneringskomiteen og banekomiteen, mens gruppene er mer aktivitetsbasert, som seniorgruppen og damegruppen. Her kan du lese mer om dem.

• Ære være

Her hedrer vi dem som har vunnet klubbmesterskapet og andre faste turneringer, samt årets ildsjel og dem som har fått HIO.