Grasrotandelen

Den enkleste måten (i tillegg til de som er nevnt nedenfor) er kanskje å sende en SMS til 2020 med teksten: GRASROTANDELEN 989384759.

Er alt gjort riktig blir du da registrert på Krokhol golfklubb. Forutsetningen er at du har et registrert spillekort og at ditt mobilnummer er koblet mot dette under opprettelsen av kortet.

Fra tidligere:

Grasrotandelen: Støtt Krokhol Golfklubb via Norsk Tipping

Fra 1. mars 2009 kan du som spiller hos Norsk Tipping bestemme at Krokhol Golfklubb skal motta inntil fem prosent av innsatsen din.

Denne “Grasrotandelen” går ikke ut over innsatsen eller premien din, men kommer i tillegg til det du spiller for. Det har ingenting å si om du taper eller vinner på spillet ditt. Du blir heller ikke belastet for å være grasrotgiver. Har du for eksempel spilt for 100 kroner på Lotto, gir Norsk Tipping fem kroner direkte til den mottakeren du har plukket ut – Krokhol Golfklubb. Premien din blir like stor.

Ordningen har tilbakevirkende kraft fra 1. januar. Dermed vil klubben også vil motta en del av det du har spilt for så langt i 2009, straks du oppgir [klubbens navn] som mottaker etter 1. mars. Grasrotandelen gjelder alle spill hos Norsk Tipping, med unntak av Flax og Extra.

Fra og med 1. mars gjør du det på én av disse tre måtene:

Direkte i tippedisken hos kommisjonæren, på internett, på mobilen og på spilleterminalene.

• Søk opp Krokhol Golfklubb som mottakeren du vil støtte, og aktivér klubben som grasrotmottaker.
  • Eller: Oppgi organisasjonsnummeret til Krokhol Golfklubb – 989 384 759 – hos kommisjonæren, eller tast det inn hvis du spiller elektronisk.
  • Eller: Søk fram Krokhol Golfklubb på www.grasrotandelen.no.

Der skriver du ut en egen blankett med strekkode på. Denne tar du så med deg til en kommisjonær for registrering, og dermed sørger du for at det drypper litt på klubben din hver gang du leverer en Lotto-kupong eller et annet spill hos Norsk Tipping. (Merk: Redaksjonen fant ikke denne funksjonen på nettsiden til Norsk Tipping.)
Krokhol Golfklubb oppfordrer alle medlemmer til å aktivere klubben som grasrotmottaker!
Få gjerne venner, familie og andre kjente til å gjøre det samme.

Dette arket er gjort om til et bilde som du kan laste ned å skrive ut, og deretter ta det med til en kommisjonær for å registrere deg.

1. Flytt musepekeren over strekkoden.
  2. Klikk på den blå sirkelen som vises.
  3. Bildet vises i eget vindu.
  4. Høyreklikk på bildet.
  5. Velg “last ned bilde”
  6. Velg en mappe det er lett å huske.
  7. Lagre filen.
  8. Gå til Windows Explorer (eller tilsvarende).
  9. Finn igjen mappen og filen.
  10. Dobbeltklikk på filen.
  11. Bildet vises i et eget vindu.
  12. Finn “Skriv ut” på menyen og klikk på den.

Grasrotandelen strekkode