Norsk Senior Golf

“Hjemmeside” for Krokhol-medlemmer som også er medlemmer i Norsk Senior Golf.

Det er Jens Kristian Tofteberg som er klubbkontakt for NSG i Krokhol. Han assisteres av Jon Kittilsen.

Kontakt:

Jens på tofteberg@getmail.no eller 91 18 63 75
Jon på jon.kittilsen@getmail.no eller 48 11 22 67

Norsk Senior Golf

er en frittstående medlemsorganisasjon uten offentlige tilskudd.

NSG har et nært samarbeid med NGF i alle golffaglige sammenhenger og besørger Norges deltakelse i EGA-mesterskap for lag og individuelt.

www.seniorgolf.no

Stort turnerings-tilbud

Kjerneproduktet i NSG er turneringene. Derfor våkner alt fra gamle helter, til trofaste benkeslitere og ”vinnerskaller” til nytt liv når de igjen kan være med å måle mestring og ikke minst utfordre dem som ”hater” å tape.

Turneringstilbudet fra NSG omfatter 147 turneringsdager på over 80 ulike baner og  består av Senior Tour, Senior Tour m/Uttak, Lagserie Match, Lagmesterskap, Landsfinale og ulike representasjonsoppgaver.

Klasseinndeling etter HCP

En viktig årsak til NSGs popularitet blant seniorspillere er klasseinndeling etter handicap. Med hele åtte klasser spiller du ”slag-golf” sammen med spillere på tilnærmet samme handicapnivå. I klassene opp til 14,9 spilles brutto slag mens netto gjelder for alle fra 15,0 til 54,0.

NSG Fordelskort

Seniorgolfere liker å reise, har mer fritid og kan spille til andre tider enn når det er mest trøkk på banene. Derfor har en rekke klubber spesielt gode tilbud på lavere greenfee til NSG-medlemmer på hverdager frem til kl 14.00.

Andre klubber byr både på kaffe, rangeballer og andre rabattordninger ved gjentatte besøk.

Noen baner har begrenset bruken av NSG Fordelskort til 3 runder pr sesong. Se www.seniorgolf.no for ytterligere opplysninger om greenfeeavtalene i NSG Fordelskort.

Sjekk seniorgolf.no.

Lagserie

Krokhol stiller vanligvis lag i NSG-lagserien, der vi spiller matchplay mot andre klubber i nærheten. Det er 4 stykker på hvert lag og hver klubb spiller tre hjemmekamper og tre bortekamper.

I 2019 stilte vi ett lag, men i 2020 greide vi ikke å få tilslutning fra nok spillere til å stille. Vi prøver igjen til neste år.

I 2018,  stilte vi to lag, hvorav ett spilte i 1. divisjon og ett i 2. divisjon. Motstanderne for Krokhol 1 var Losby, Miklagard og Hauger. Motstanderne for Krokhol 2 var Drøbak, Ski og Kjekstad.

Opp gjennom årene har de forskjellige matchene mot andre klubber blitt behørig i Aktuelt-bloggen.

Nedenfor kan du ta en gjenvisitt.

Lagserie match 2019
Lagserie match 2018