Medlemsfordeler

Medlemmer med full spillerett har en lang rekke fordeler enn bare ubegrenset spill på banen. Her får du en oversikt over dem.

Golfbilrabatt

Medlemmer med spillerett får kr 100 avslag på gjeldende priser. Medlem med spillerett og legeerklæring får kr 125 i avslag på gjeldende priser uansett kategori. Uansett rabatt gjelder det en minstepris på kr 75.

Leie av golfbil for medlemmer med spillerett på Krokhol 2016
HverdagLør/
søn/
hellig
9 hull før 1500kr 75kr 100
9 hull etter 1500kr 100kr 100
18 hull før 1500kr 100kr 150
18 hull etter 1500kr 150kr 150

NVTech_cart0426Rimeligere rangeballer

Medlemmer med spillerett får flere rangeballer for pengene, men det forutsetter kjøp av ballkort.

Ett “klipp” med bankkort koster 20 kroner og gir, i likhet med et klipp i ballkortet, ca. 36 baller.

MedlemmerAndre
Depositum ballkortkr 100kr 100
Ballkort – kr 20014 klipp11 klipp
Ballkort – kr 40030 klipp24 klipp
Ballkort – kr 80062 klipp50 klipp
Bankkort – kr 201 klipp1 klipp

lro055Billige greenfeebilletter

Mange medlemmer ønsker selvfølgelig å invitere venner og kjente med på banen. Dette ønsker både klubb og baneselskap å oppmuntre til og opprettholder derfor sitt tilbud på greenfeebilletter til medlemmer med spillerett.
Billettene kan kjøpes i proshopen.

time_calendarTidlig bestilling

Medlemmer med spillerett kan bestille tid opptil 4 dager i forveien. Alle andre må vente til 2 dager før.

Hvis du blir forhindret fra å spille på tiden du har reservert, vil alle andre brukere av banen sette stor pris på om du avbestilte så fort du blir klar over det.

Golfbox er best, men hvis du vil ringe, så er nummeret 46473625.

Medlemstilbud

• Puttertilbud fra Keith D

De fleste som har vært medlem på Krokhol en stund har jo en putter fra Keith Dudman, vår tidligere pro og eminente køllemaker.

Keith er fremdeles aktiv, og har nå kommet med et tilbud til medlemmene i Krokhol GK.

• Sørmarka

Alle Krokhol-medlemmer som har deltatt på et årsmøte har også vært på besøk hos vår nærmeste nabo, Sørmarka.

Der får medlemmer spesialbehandling. Vær oppmerksom på at prisene kan ha endret seg.

Greenfee-avtaler

De fleste av greenfee-avtalene Krokhol har hatt med andre klubber har utløpt, men det er fremdeles noen få som gir oss rabatt. For å slippe å oppdatere flere sider når listen oppdateres, har vi ført opp klubbene vi har avtaler med her.