Puttertilbud

De fleste som har vært medlem på Krokhol en stund har jo en putter fra Keith Dudman, vår tidligere pro og eminente køllemaker.

Keith er fremdeles aktiv, og har nå kommet med et tilbud til medlemmene i Krokhol GK.

05

TAKKEGAVE eller PREMIE med din egen logo og dedikasjon

”Golfere ønsker seg golfgaver” og vi er spesialister på håndlagede golfgaver.

Ofte trenger vi å si takk til noen som har hjulpet eller støttet oss gjennom sesongen. For eksempel klubbens formann som skal gå av, komiteeledere, sponsorer eller andre som fortjener en stor takk fra klubben.

Nå kan du gi dem en håndlaget putter inngravert med klubbens logo og din hilsen.

Se noen av modellene her.

SOMMERTILBUD:

Kun kr. 1000 (eks.mva) på puttermodeller 1. og 2. Logogravering og dedikasjon er inkludert i prisen!

Putterne lages både som høyre og links, dame/herre etc.

Den beste golfgave som finnes!
06
Keith D er en anerkjent mester køllemaker og PGA Professional som lager alle våre puttere for hånd. Han jobber i Norge og har 40 års erfaring.

Alle våre puttere kommer med 2 års garanti, produkt-informasjon og sertifikat samt headcover.
07

08

1. Cocobolo m/birdeye maple innlegg.
2. Ibenholt m/birdseye maple innlegg.
Normal innkjøpspris for M1 modeller er kr. 1400 + mva.
Alle modeller kan sees her
Kontakt oss: mailto:post@masterclubmakers.com
Tilbudet gjelder alle innen golfbransjen.
Messingputtere: se utvalget på www.masterclubmakers.com

Noen eksempler på inngravering – logo, navn, dedikasjon – alt er mulig!