VEIEN TIL GOLF

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du skal også få prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er. Etter kurset har klubben ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Kurset har til og med sitt eget nettsted, der du kan finne ut mer.

PÅ KROKHOL…

… gjør vi ting litt annerledes, for vi tilbyr nemlig individuelle kurs, der du kan ta det alene, eller sammen med en venn eller familiemedlemmer, og ingen andre. Du melder deg ganske enkelt på som enkeltperson.

Rimelig er det også

Kandidater som starter kurset betaler en kursavgift på kr. 800*, Ved fullført kurs får de tilbud om medlemskap i klubben. Det er ingen forutsetning å måtte melde seg inn i Krokhol Golfklubb, men de som velger en annen klubb får bare godkjennelsen signert og forblir dessuten registrert i Krokhols kursarkiv.

Hvis du melder deg inn i klubben får du imidlertid kr. 500 tilbake.

* Prisen kan endres uten forhåndsvarsel

PÅMELDING

Ring Krokhol Golfklubb, tlf. 64857790

Ådne Trygg tlf. 99164889

send en e-post til kontor@krokhol.no

for å avtale tidspunkter som passer for deg.

Ådne Trygg

Kursansvarlig