KM Matchplay 2009

Startliste og resultater - Klubbmesterskapet i matchplay

Vinner ble Lars Sanberg, som slo Stine Torgersen i finalen som ble spilt 28. august, i øs pøs regnvær hele runden. Matchen ble vunnet da Lars var 4 hull opp med 3 igjen å spille. Vi gratulerer. Det var 32 som stilte til start i først runde, og vi håper at matchspill har gitt mersmak.

(Dette var før vi klarte å sette opp en matchplay-turnering i Golfbox, og resultattablået gjengis herved i form av et bilde av den opprinnelige nettsiden – som vi dessverre ikke har klart å finne igjen (mrk. 2023).

Turneringsinnbydelse

Match 2009 har status som klubbmesterskap i matchspill for individuelle spillere, og det er derfor bare én klasse.

Turneringen spilles i løpet av perioden 1. juni 2009 til 18. september 2009.

Påmelding begynner 28. april 2009
Siste påmeldingsfrist er 29. mai 2009 kl. 22:00.

Korrekt turneringsoppsett blir slått opp i klubbhuset fra 1/6, og spillerne avtaler selv når de skal spille innenfor fristene angitt nedenfor. Resultatet rapporteres ved å skrive det på listen i klubbhuset.
Startkontingent er 50 NOK per deltager.

Maks. antall deltagere er 32. Hvis det blir flere som melder seg på, er det ventelisteprioritet etter laveste handicap.

Det spilles 5 runder.
1. runde innen 15.06.
2. runde innen 30.06.
3. runde innen 10.08.
4. runde innen 20.08.
Finale 28.08.

Premieutdeling til finalistene vil finne sted samtidig med premieutdelingen for klubbmesterskapet, søndag 30. august.

Uavgjort runde avgjøres ved sudden death. Dvs. dere spiller til en av dere har vunnet.

Turneringen spilles i matchspill med 3/4 SH.

Startkontingenten på 50 kr bes betalt snarest mulig til Trond Syversen eller i turneringsboden når du likevel betaler startavgift til Vårsleppen eller enn mandagsturnering.

Turneringsansvarlig: Trond Syversen, tlf 908 26 281, e-post: trond.syversen@sft.no