På etterskudd

Vi fant plutselig ut at det ikke forelå noen rapport fra seniorcupen på tirsdag 21. juni. Vedkommende reporter, hr. Snerken, har fått en kraftig rapp over fingrene. Nå er de imidlertid kommet seg nok til at vi kan presentere denne rapporten.

Se opp for en Sander som ikke stryker noen hull…

… for da blir han farlig.

Sander Lund gikk nemlig Kroken på 45 slag på tirsdag. Det ga 18 poeng og en seier i A-klassen med tre slags margin til John Sørensen.Eivor Arntsen var like vass, og også hun vant sin klasse (B-klassen) med 18 poeng. Marginen til nummer to, som var Trond Bjerke, var ikke like stor, men to poengs seier er jo også ganske overlegent.Vi har endelig fått et bilde av Bengt Tullander (takk til Petter), som også denne uken vant C-klassen, dog ikke med 18 poeng. 15 poeng ga imidlertid også en seiersmargin på 6 slag over Arve Sørlund.Resultater

Orders of Merit

Nå er det endelig blitt i orden med Order of Merit-tabeller for alle klassene.Med dagens seier tok Sander Lund skrittet opp rett bak Øivind Nordanger, som leder A-klassen. Det er bare tre poeng som skiller. Med såpass få spillere som det er i A-klassen, vil ren og skjær deltakelse få mye å si for Order of Merit når vinneren skal kåres mot utgangen av september.I B-klassen har Trond Bjerke tatt en ganske klar ledelse. Han er 9 poeng foran Kirsten Rogne, og 14 poeng foran Jan-Roger Arnesen.

Det er 16 spillere som har registrert fullførte runder i B-klassen.Også i C-klassen dreier det seg om å delta i så mange turneringer som mulig. Arve Sørlund har deltatt i fem turneringer og samlet seg 50 poeng (hans dårligste plassering er en 3. plass). Bengt Tullander ligger imidlertid bare fire poeng bak, med tre førsteplasser og en andreplass.