Seniorcup 22. september

Gjentagelser

Vi lurte en stund på om vi hadde blingset og gått inn og sett på resultatlisten for gårsdagens mandagstreff, for de ledende spillerne var de samme, og hadde samme score, 19 poeng både i går og i dag.

Og hvis noen synes det blir litt for mange bilder av de samme folkene i dag, så skyldes det at alle dagens vinnere også vant hver sin Order of Merit.Olaf Thomassen vant A-klassen, mensPetter Tomren vant B-klassen, med en margin på henholdsvis 3 og 4 poeng.I C-klassen var det Arve Sørlund som vant, men her var scorene jevnt over mindre imponerende.15 spillere stilte til start i årets siste ordinære seniorcup-turnering. Ikke altfor mange hadde latt seg skremme av værmeldingen altså.

Resultater – alle klasserSiden dette var siste turnering i år, siden senioravslutningen neste uke som kjent spilles i scrambleformat, er da altså Order of Merit klar – selv om resultatene stort sett har vært gitt ganske lenge.

Order of Merit

I A-klassen vant Olaf Thomassen med 114 poeng. Hans dårligste tellende score var en andreplass – ja faktisk hadde han ikke annet enn første- og andreplasser i hele år. Han fortjener vel litt bedre konkurranse til neste år, eller?

Nummer to ble Finn Ericsson, 8 poeng etter Olaf, og John Sørensen kom på tredjeplassen. Disse var de eneste i A-klassen som har spilt et stort antall turneringer i år (flere enn 10). I alt er det 8 stykker som har deltatt i A-klassen.

Order of Merit-vinneren i A-klassen

Order of Merit-vinneren i B-klassen

Også med 114 poeng var Petter Tomren enda mer suveren i B-klassen, siden marginen til nummer to, Trond Bjerke, var hele 19 poeng. Eivor Arntsen og Ann Sund knivet om tredjeplassen, og til slutt trakk Eivor det lengste strået. Det er i alt 14 stykker som har deltatt i B-klassen i år,inklusive en spanjol som heter Hansen.

Den eneste klassen der det var litt spenning om Order of Merit, var i C-klassen. Til slutt var det Arve Sørlund, med sin seier i dag, som tok seieren, men det var bare to poeng ned til Aud Jørgensen på andreplass. Tredjeplassen gikk til Jan Berg Jansen. Det er 11 stykker som har deltatt i C-klassen.