Seniorcup 28. august 2018

Veldig hyggelig å se Jan Sørhus på toppen av en resultatliste igjen. Det er blitt få turneringer på ham i år, og resultatene har nok for ham vært skuffende.Men i dag vant Jan B-klassen med dagens beste runde, både når det gjelder brutto, netto og stableford. 19 poeng ga en ganske klar seier i det store B-klassefeltet (13 deltakere), med to poengs margin til John Sørensen. Trond Bjerke tok tredjeplassen på litt dårligere handicap. Han fikk også 17 poeng.I de andre klassene var deltakelsen dårligere. I A-klassen var det bare 3. Vinner ble Asbjørn Herdal som akkumulerte 13 poeng.Bjørn Hallme vant C-klassen med 14 poeng, tett fulgt av Per Haakonsen og Kirsten Vaar Gustavsen, som begge hadde 12. Grattis til Kirsten med fire poeng på både 3-ern og 4-ern!

Orders of Merit

Vi ser at dem som har spilt over 10 runder fremdeles er registrert med alle rundene tellende på Order of Merit. Dette trengs å fikses før sesongen blir enda mer på hell. Slik det er i øyeblikket, er det vanskelig å se hva den egentlige ståa er uten altfor mye regnearbeid.I A-klassen er det fremdeles Olaf Thomassen som leder, selv om han ikke spilte i dag. Det vil han sannsyligvis fortsette med fremover (lede altså). Finn Ericsson er den eneste utfordreren, og han er 10 poeng bak.I B-klassen leder Yngve Andersen. Han er oppført med 100 poeng, men det er for 12 runder. 10-runders poengsummen er nok 6 poeng lavere. John Sørensen ligger ca. 10 poeng bak uansett hvordan man regner. Jan-Roger Arnesen og Petter Tomren står oppført på delt tredjeplass, men i realiteten har nok Petter den alene, ettersom han har spilt 9 turneringer og Jan-Roger 11. De er nok uansett for langt bak til å hevde seg helt i teten, men kampen om tredjeplassen kan bli interessant fremover.Med dagens seier tok Bjørn Hallme også ledelsen på Order of Merit i C-klassen. Dog er poengsummen som står i Golfbox i øyeblikket 4 poeng for høy. Arve Sørlund, som ikke var med i dag, er fremdeles innen rekkevidde. Det samme gjelder Per Haakonsen, som innehar tredjeplassen.