Seniorcup 30. mai

Mager deltakelse, men noen gode resultater

Været var nok skyld i at det bare var 13 deltakere i dagens seniorcup. Vi har igjen lånt et bilde av Ivar Bjørseth, som viser at det var ganske grått og vått.

På grunn av reisevirksomhet til golfens mekka, var det ingen deltakere i A-klassen, men 8 i B-klassen og 5 i C-klassen.

Dagens beste resultat ble levert av Isa-Heid Sørensen, som vant C-klassen med 18 poeng. Litt skarpere konkurranse skjerpet tydeligvis Ann Sund også, for hun spilte også nær sitt handicap og tok andreplassen på 17 poeng.

Jan-Roger Arnesen tok sin tredje andreplass på rad (han vant B-klassen i den første seniorcupen i 2017), mens Dagfinn Dreyer (bildet) tok årets andre førsteplass. Dagfinn hadde 16 poeng, mens Jan-Roger hadde 15. Kirsten Rogne hadde samme poengsum men ble dømt etter på handicap.

Orders of Merit

Tabellene er nå på plass og de viser (ikke uventet) …… at det er Olaf Thomassen som leder A-klassen. Han har full pott på tre turneringer.I B-klassen har Jan-Roger Arnesen, med bare topplasseringer, skaffet seg et betydelig forsprang på resten.Det samme er tilfelle for Ann Sund i C-klassen, som har tre første- og én andreplass så langt i år.