22 var dagens tall

28. mai 2024

Sesongens 4. Seniorcup

Det var 17 deltakere i dagens seniorturnering, 10 i A-klassen og 7 i B-klassen, inklusive noen medlemmer som ikke pleier å spille i denne turnerigen, herunder flere damer.

Fint med mere mangfold.

 

Det var shotgun-start fra tre forskjellige tee-steder, med dobbeltstart på hull 1 og 7. Tee 42 var dagens mest populære med 12 startende. Én startet fra tee 35, og to hver fra 47 og 52.

Vi nevnte innledningsvis tallet 22. Det var vinner-poengsummen i begge klasser.

Trond Hareide var en av dem som slo ut fra tee 52, og derfra spilte han på +3 brutto, noe som altså ga 22 poeng og seier i A-klassen.

Elin Bjørnhaug har virkelig funnet formen i det siste, og tok andreplassen med 19 poeng i sin Seniorcup-debut.

Disse to var helt overlegne resten av A-feltet.

Det var jevnere i B-klassen, bortsett fra helt på toppen, for der tronet Bengt Tullander – også han, altså, med 22 poeng.

Det ga en seiersmargin på 4 poeng til Jan Berg Jansen, som gikk på par og fikk 18 poeng.

Roald Eilertsen var poenget bak på tredjeplass.

Med en snittscore på +2,53, var hull 7 vanskeligst, som vanlig får vi nesten si. Enklest for dagens deltakere var hull 1, med en snittscore på +1,18. Det var ingen birdier, hverken på hull 1 eller noe annet hull.

Orders of Merit

Med dagens seier har Trond Hardeide tatt steget opp øverst på listen for A-klassen. Han har en 4 poengs ledelse på Olaf Thomassen, som ikke var med i dag, og derfor har spilt en turnering mindre. Til sammen er det nå vært 19 forskjellige deltakere i A-klassen.

Roald Eilertsen har seget litt i fra de andre i B-klassen, og har nå en ledelse på 9 poeng til Bjørn Hallme og Per Haakonsen. Det har vært 12 forskjellige deltakere i B-klassen i løpet av sesongens første fire turneringer.

19+12=31, og den totalen gjenspeiler en økning i antall deltakere i Seniorcupen.

Over til onsdag.

Neste uke avholdes som før nent seniorturneringen på onsdag, men på samme klokkeslett.

Vi minner om

at alle deltakerne i Seniorcupen også er hjertelig velkommen til å delta i klubbmesterskapet i matchplay (påmeldingsfrist fredag) samt i de to OPEN-turneringene som kommer på rekke og rad: KROKHOL OPEN (18 hull) neste søndag, og sesongens store begivenhet, GOLFHANDELEN OPEN (9 hull) den påfølgende lørdagen.

Innhold
Klubben