Banen stengt for golf fra 8. til og med 14. juli

30. juni 2024

Fint vær og gode forhold på Krokhol denne helgen, og det har vært brukbart besøk, både fra Krokhol-medlemmer og gjester. Men …

Banen leid ut en uke

Det er lurt å få inn så mye golf som mulig i uken som kommer, for fra mandag 8. juli er banen stengt for “ballgolf” i en hel uke, til og med 14. juli.

Den er nemlig leid ut til diskgolfturneringen Krokhol Open – som et ledd i den europeiske pro-touren innen diskgolf. 

Det er svære greier, og de trenger mer plass enn det det er på bare diskgolfbanen.

Driving-rangen og øvrige treningsområder vil også være stengt.

Vær også oppmerksom på at det skal avholdes en stor diskgolf-amatørturnering helgen før, noe som kan føre til problemer med parkering.

Alternativer

Det var snakk om å ordne med spill på nabobaner den uken som banen er stengt, men vi har ikke hørt noe mer, fra hverken styret eller baneeier, om det blir noe mer utover avtalene vi har med Ski GK og Askim GK angående fritt spill for Krokhol-medlemmmer.

Tilbudet på Askim gjelder ikke på  dagtid på helgedager. Det er ca. 20 minutter til Ski GK og 40 minutter til Askim GK fra Krokhol.

Ellers er det vanlig at baner i Oslo-området har tilbud på greenfee i juli, så det er absolutt verdt å se på.

Turneringer

Turneringssesongen er jo på pause til august, men det er planlagt treff-turneringer i juli, både av mandags- og seniortypen.

Mandagstreff 9. juli og Seniortreff 11. juli er fjernet fra terminlisten, men det kunne jo være en idé å legge dem til Ski eller Askim. Vi går ut fra at vi hører fra turneringskomiteen, hvis det er tanker om noe slikt.

Innhold
Klubben