Høstminner 2008

I vintermørket er det kanskje mange som har glemt hvilken fin høst vi hadde på Krokhol. Undertegnede har nettopp fått somlet seg til å “fremkalle” noen bilder som ble tatt 21. oktober, m.a.o. en ukes tid før banen ble stengt.

Det var bare tid til 9 hull denne dagen, og på en slik dag måtte det bare bli “backen”.  Utsikten tilbake mot klubbhuset blir ekstra vakker med litt høstfarger i bildet.

Nå er hull 10 blitt nesten en kopi av tegningen som ble laget av arkitekten før arbeidet ble satt i gang. Ta en tur opp i annen etasje i klubbhuset og se selv. Der henger det tegninger av en del av hullene slik arkitekten forestilte seg dem.

Fant forresten også et bilde av dette hullet under konstruksjon. Litt av en forvandling.

Hull 12 i høstskrud. Ser ut til at bunkeren har vært i spill.

Trolsk stemning på hull 13, sett fra rød tee.

Det var i sin tid en Oscar-belønnet film som het “On golden pond”, og her tyter “gullet” frem rundt Lusetjern og greenen på hull 6.

Alle runder har en slutt, og vi har en vakker en her på hull 18. Tror utslagsballen ble plugget i en våt fairway, men hva gjør vel det på en dag som denne. Dette var for øvrig den eneste fairwayen på back-9 som ikke var i topp stand denne dagen. Kudos til banemannskapet.

I solveggen utenfor startboden traff vi på Yngve Andersen, som hadde fått hole-in-one på hull 4 et par uker før. Han mente han fortjente å få bildet på nettsiden, og det er vi saktens enig i.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 11 =