Rekordtidlig vår
2014-03-15-0315. mars 2014 – Noen har kanskje fått med seg at redaksjonen har hørt at det står bra til ute på Kroken – vi har nemlig skrevet om det. I dag syntes vi det var på tide å se for oss selv. Banen virket glad for å se oss igjen, for det var satt ut en velkomsthilsen. Når vi fikk tenkt oss om, så var dette kanskje på grunn av at klubbhuset hadde blitt brukt til festlokale i helgen. Til og med trallene var blitt tatt i bruk som lysestaker.
2014-03-15-02Som de fleste ser så er det faktisk grønnere på Krokhol nå enn vi minnes at det var under dugnaden i fjor. Det er lett å se at gresset har begynt å vokse alt, selv om kanskje ikke så fort, men det er nok kanskje litt for tidlig å snakke om åpning. Gresset har nok godt av å få ligge litt i fred og ro før vi begynner å tråkke på det.
2014-03-15-05Det er noen som har lurt på om drive-in rangen er åpen, men det er den ikke, selv om vi så noen som sto og slo baller der da vi dro. Det er nok imidlertid da snakk om selvplukk.
2014-03-15-04Ellers er det noen tydelige tegn på at en viss OKT, og kanskje andre også, har vært i virksomhet, ikke bare med kvisting. Det er lagt noen nye dreneringsgrøfter, og det er til og med planert på det som skal bli det nye utslagsstedet i bunnen av bakken på femmern. Det var hyggelig å se, selv om det neppe blir klart til bruk i år – det måtte i tilfelle bli med matteutslag.

Men så var det denne 9-hullsturen da – det er ikke en runde uten køller – slik at alle kan se hvordan tilstanden er akkurat nå.