Golftreff høsten 2020

Mandagstreff

Nå er den første mandagstreffen kommet på terminlisten.

Den er satt opp med start kl. 17, og det bør holde akkurat hvis man spiller litt raskt. Senere turneringer blir nok nødt til å starte litt tidligere.

Mandagstreffene (og for så vidt seniortreffene) ble opprettet for at de som vil, kan spille uformell konkurransegolf helt til banen stenger. Det er ikke nødvendig å melde seg på på forhånd, men det er å foretrekke, slik at de andre vet hvem som kommer og (kanskje) venter til alle er til stede.

Det er ingen startavgift og heller ingen premiering. Startlister er det heller ikke, og man blir enig før start om hvem som skal spille sammen og i hvilket format (f.eks. slaggolf, stableford, fourball osv.). Scorekort henter du i gangen og fyller inn navn og utslagssted.

Runden vil være handicaptellende hvis formatet er det. Når runden er ferdigspilt vil en frivillig med administratorrettigheter i Golfbox samle inn kortene, ta dem med hjem og legge inn scorene i Golfbox. Det er derfor en fordel om det føres ett scorekort for hver gruppe/ball.

Dem som har lyst til det, kan spille på dagtid, og legge scorekortene i postkassen på startboden, vel å merke hvis hengelåsen er blitt fjernet av noen med nøkkel.

Seniortreff

Seniortreffene gjennomføres på tilsvarende måte, med unntak av at starttiden ligger fast på kl. 11.30 hver tirsdag – de behøver nemlig ikke bekymre seg for å slippe opp for dagslys. Det starter førstkommende tirsdag.Et av frynsegodene ved å spille i “treff”-turneringene er flotte høstfarger. Disse bildene er fra 30. september i fjor.

Innhold
Klubben