Ikke så ille som meldt

… været altså

Seniorcup 6. juni

Det var visst ingen hyggelig værmelding for dagens seniorcup, men det ble bedre enn meldt. Noen ble kanskje litt skræmt, men det var nå 19 stykker som stilte opp til en fin dag på golfbanen (A: 2, B: 11, C: 6).

Premieutdelingen ble ikke helt i henhold til det som står i Golfbox, men Jan Berg Jansen har lovet at tingene skal bli rettet opp.

Resultater

A-klassen

De to deltakerne i denne klassen fikk begge 14 poeng, og da gikk Sander Lund (som visstnok var oppført i B-klassen) foran på lavere handicap enn John Sørensen.

B-klassen

I den store klassen tok Dagfinn Dreyer sin tredje seier på rad, og Jan-Roger Arnesen tok sin fjerde andreplass på rad, så vi begynner å ane et visst mønster her. Tredjeplasssen gikk til Eivind Jacobsen, som slo Finn Arne Johansen på handicap.

C-klassen

Etter to andreplasser i år, tok Bjørn Hallme et steg opp på pallen. 16 poeng ga et solid forsprang på Arve Sørlund. Isa-Heid Sørensen tok tredjeplassen.

Birdy

Det ble registrert to birdier i dag. Jan-Roger Arnesen slo til på hull 4,

Birdy

… mens Trond Bjerke fikk sin på hull 1.

Riktig påmelding

Som det nå burde være kjent, så kan deltakerne i seniorcupen velge hvilket utslag de vil spille fra. Dette skjermbildet vises når du melder deg på:Hvis du ønsker å spille fra rødt, skal du velge “BB-sløyfene”, mens du skal velge “CC-sløyfene” hvis du vil spille fra gult. De andre alternativene kan du ignorere.

Orders of Merit

Olaf Thomassen har sår hals etter Skottlandsturen og stilte ikke i dag, men han leder fortsatt OoM-A ganske klart, 12 poeng foran John Sørensen.

Til tross for seiersrekken til Dagfinn Dreyer, så er det Jan-Roger Arnesen som har taket på OoM-B.  Fire andreplasser og en seier sørger for det, så lenge Dagfinn bare har spilt fire turneringer. 14 poeng er det mellom dem.Ann Sund deltok ikke i dag, men har likevel et fast grep om ledelsen på OoM-C. Hun leder med 14 poeng foran Bjørn Hallme.

Meld deg på:

Telaris Open – lørdag 10. juni (ingen turneringsavgift)

Pink Cup – søndag 11. juni (for Kreftsaken)

Påmelding i Golfbox

Innhold
Klubben