Damegruppen sesongen 2009

Damegruppen har også i 2009, hatt sine turneringer hver onsdag. Det ble arrangert 13 onsdagsturneringer pluss den tradisjonelle avslutningsturneringen på slutten av sesongen. Deltagelsen var dessverre skuffende liten. Det var en dårlig sommer, med mye regn og turneringen ble også avlyst noen ganger pga. været. Max deltagelse på onsdagene i sommer var 15-16.

Vi startet med damegruppens ”Utenlandstur” – som i år gikk til Strømstad. 22 deltagere. Vi bodde på Laholmen hotell og spilte Strømstad og Mjølkerød golfbaner. Supre baner og greit vær, men skikkelig motvind ”fra alle kanter” både lørdag og søndag. Ellers var turen helt strålende – som vanlig.

Avslutningsturneringen var av god gammel klasse, 18 damer spilte 18 hull Texas Scramble med stor fest etterpå. Premier til alle og Tom grillet masse god mat til oss. Og festen var upåklagelig og varte til langt på kveld

Damene våre har vært ivrige deltagere i NGF’s Ladies Tour også i 2009, med en rekke strålende plasseringer.

Men vi kan ikke få sagt det mange nok ganger ALLE kvinnelige medlemmer med grønt kort er hjertelig velkommen til onsdagsturneringene. Vi håper at vi igjen kan få en stor damegruppe, hyggelig er det uansett.

Ragnhild Lied Johansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 − 11 =