Damegruppen sesongen 2010

Damegruppen har hatt sine vanlige turneringer på onsdager også i løpet av sesongen 2010. Det ble arrangert 14 onsdagsturneringer pluss den tradisjonelle avslutningsturneringen på slutten av sesongen. Deltagelsen har gått ned ganske drastisk de siste årene, men det stilte opp 10-12 damer hver eneste onsdag og hadde hyggelige turneringer. Det var en dårlig sommer, med mye regn og turneringen ble også avlyst noen ganger pga. været. Max deltagelse på onsdagene i sommer var 15-16.

Vi startet med damegruppens ”Utenlandstur” – som i år gikk til Forsbacka med 19 deltagere. Vi bodde på banen og spilte 2 ganger på Forsbacka. Fin bane og greit vær, men ganske så kjølig både lørdag og søndag. Ellers var turen helt strålende – som vanlig.

Avslutningsturneringen var av god gammel klasse, 24 damer spilte 18 hull Texas Scramble med stor fest etterpå. Premier til alle og Tom laget masse god mat til oss. Og stemningen ”sto i taket” som vanlig – og det varte til langt på kveld

Vi har vært på Vennskapsturnering til Moss/Rygge og damene våre har vært ivrige deltagere i NGF’s Ladies Tour også i 2010, med en rekke strålende plasseringer.

I skrivende stund er alt uklart vedr. Krokhol. Men det er lov å håpe at vi sees også neste år på Krokhol.

Ragnhild Lied Johansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 15 =