Hus i Florida

Hus i Florida

HUS I FLORIDA TIL LEIE

Tidligere Krokhol-medlem og mandagscupspiller Øyvind Sandvold har kommet med følgende tilbud til medlemmer og venner av Krokhol GK.

Øyvind skriver følgende:

Interessert i å tjuvstarte på Golfsesongen eller strekke den litt lenger?

Vi har et flott hus i Florida for utleie når vi ikke er der selv. Huset er stort med god plass til 10-12 personer. Det er 5 soverom og 4 bad, i tillegg er det et ekstra oppholdsrom med en queen size sovesofa. Huset er godt utstyrt og med en stor terrasse med svømmebasseng/boblebad. I tillegg er garasjen innredet som et spillerom med biljard, airhockey og fussball.

Huset ligger i Orlando området i nærheten av flere av de gode golfbanene, den nærmeste grenser til området der huset ligger og heter Southern Dunes (http://www.southerndunes.com/), David Leadbetter Accademy på Championsgate er kun 10 min unna (http://championsgategolf.com/). Har spilt begge baner og de er fantastiske (som nær sagt alle baner i området). Det er mange baner der som kan sees på denne oversikten (http://www.orlandosentinel.com/travel/golf/orlando/).

Dersom man vil gjøre noe annet enn å spille golf en dag er Disney parkene en snau halvtime unna. Det nye Harry Potter land ligger litt lenger unna men fortsatt ikke mer enn en drøy halvtime. Men hele området kryr av underholdningstilbud og fornøyelsesparker. Orlando ligger midt i landet, men det er ikke mer enn en drøy time å kjøre til kysten – enten man vil til Mexicogulfen (St.Petersburg) eller Atlanterhavet (Cocoa Beach).

Det er enkelt å komme dit – man flyr til Orlando International Airport (for eksempel via New York) plukker opp en leiebil og kjører ca 30 minutter og man er framme.

Hvis man vil kombinere med å se PGA golf så er PGA touren i Florida hele mars måned og flere av turneringen går rett i nærheten.

Ønsker dere mer opplysninger så send meg en mail på oeyvind@broadpark.no.

Mvh
Øyvind Sandvold

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four × 2 =