KM Matchplay (11)

25 juni 2024

Jakob Ringdal (seed 11) og Jan Tore Samuelsen (seed 22) og to ganger tidligere mester, gikk ut kl. 19 i dag for å spille match. Jakob måtte gi 5 slag til JT.

Jakob vant og vi har fått følgende raport:

Jevnspilt match tirsdag kveld. Matchen svingte  begge veier og ingen var mer enn 1 hull opp.

Jeg skjønner hvorfor Jan Tore har vunnet KM i matchplay flere ganger – han gir seg aldri og er en seig matchspiller. Tvilsom putting fra meg og solid spill fra JT holdt liv i matchen. Sudden på hull 1 hvor jeg vant med par.

I neste runde møter Jakob vinneren av matchen som ble spilt forut for deres i kveld: Alexander Løken.

Hullscorene som står i Golfbox er tatt fra scorekortet som Jakob sendte inn, men vi gjorde en tilsynelatende uopprettelig feil og førte opp en score på hull 11. Dette er turneringsledelsens feil, og Golfbox som ikke ga noen enkel mulighet til å rette opp feilen.

Det gjenstår nå 5 matcher i runde 2. Vi håper de kan bli spilt innen en ukes tid, men vi forstår hvis ferieplaner kan komme i veien.

Utnytt ellers mulighetene for å spille sammen. Vi merket oss i dag at to deltakere som har en match i vente, gikk ut alene henholdsvis kl. 15.10 og kl. 15.40 i dag. Her gjelder det å være litt frampå.

Dagens bilde

fortsetter med nok et bilde fra 13. oktober 2009.

Dette var hull 16 på 18-hullsbanen. Det var 180 meter fra bakerste tee, og ga aldri noen ting gratis. Skogen på høyre side var sulten på baller, og bunkerne på venstre side et mareritt å komme ut av.

Dette var omtrent så langt unna klubbhuset som man kom. Rolandsjøen ligger rett bak trærne bak greenen.

Innhold
Klubben