KM Matchplay – resultater (13)

28 juni 2024

Jørgen Spilmann og Jonas Jandeberg spilte match kl. 13 på onsdag 26. juni – altså for to dager siden. Det må ha vært en slags misforståelse angående hvem som skulle rapportere resultatet, for vi fikk ikke vite noe før i dag.

La det bare være hel klart – de er vinnerens ansvar å rapportere resultatet. Motstanderen kan gjøre det på anmodning som en vennetjeneste, men det er like full vinnerens ansvar at resultatet av matchen blir rapportert på en betimelig måte.

Nok om det.

Nå har vi fått rapport om at vinneren av matchen, Jonas Janderberg, turneringens yngste deltaker, vant matchen mot mannen med klubbens nest laveste handicap med 4&2 og nummer 1 seed i turneringen.

Unge Jonas hadde 11 slag å gå på, og åpnet like greit med en birdie, så Jørgen plukket opp. Han plukket også opp på hull 2 da Jonas fikk par. Så ble det deling på to hull, før Jørgen satte en birdie på 5-ern og fikk en tilbake. Siden Jonas hadde slag, vant han hull 6 da begge hadde par, og da begge fikk trippelbogey på 7-ern var matchen over.

I kjeden av uheldige trekninger, er det dessverre slik at Jonas (seed 33) møter sin egen far, John (seed 17) i neste runde. Vi beklager det, men vi kan dessverre ikke gjøre noe med det. Den som vinner familiefeiden vil være klar for kvartfinale!det

Dagens bilde

er fra 12. september 2010 under Krokhol Masters, og viser noen som spiller seg inn på greenen på det som da var hull 8 på 18-hullsbanen (nå treningsgreen). Dette var etter at baneselskapet hadde gått konkurs, og Masters var antagelig den siste 18-hulls vanlige slagspillkonkurranse på den banen.

Innhold
Klubben