KM Matchplay – resultater (14)

29 juni 2024

Fint vær på Krokhol i dag, men med litt vind som var såpass sterk i kastene at den kunne påvirke scoren.

Det ble spilt to matcher – sågar rett etter hverandre. Først gikk Stefan Johansson og Sander Lund ut kl. 11.50 og deretter Ketil Nordgård og Dag Raaum kl. 12.

Med SH 17 hadde Sander slag på alle hull på front-9. Hvis matchen hadde gått til sudden death, ville han altså ikke hatt slag på hull 10.

Sander klarte seg bra innledningsvis, og var sågar 1 opp etter to hull. Så var de A/S i to hull, før Stefan tok 3 hull på rad og vant matchen 3&2.

Stefan møter Trond Hareide i neste runde.

I match nummer to hadde Dag SH 11 og derfor slag på de 6 hullene med lavest indeks.

Dag hadde en «tråkig» start og Ketil var 4 opp etter 5 hull. Deretter fikk Dag litt mer fart på sakene og jobbet seg tilbake til 2 ned, men da de delte hull 8, var matchen avgjort med Ketil som vinner 2&1.

Ketil møter Knut Sørset i neste runde.

Det er bare å starte på runde 3

Da er det bare én match igjen i runde 2. De er den mellom P. Haugen og K. Bjerve, som er utsatt litt fordi Kristian har tidlig sommerferie. Det er derfor bare Erlend Bærø som ikke allerede nå kan avtale et tidspunkt for spill av matchene i runde 3.

Dagens bilde

er fra 10. oktober 2010, en av de siste dagene banen var åpen det året, og altså blant de siste det var mulig å spille dette som var hull 11 på den «gamle» back-9 på Krokhol.

På grunn av konkursen til baneselskapet («AS-et») ble “backen” ikke åpnet året etter, og Krokhol har altså vært en 9-hullsbane siden.

Bildet viser også at vi har riktig maskot.

Innhold
Klubben