KM Matchplay – Resultater 3,5

16. juni 2024

Det ble spilt to matcher i går, og vi mener bestemt at vi la ut en rapport fra den første. Den er imidlertid blitt borte på et eller annet vis.

Vi prøver en gjenskapning her. Og dessuten kom det inn en rapport i dag morges.

Tomas Ari Einarson og Egil Sørset gikk ut klokken 10 i går, og et par timer etterpå fikk vi en rapport fra vinneren med vedlagt scorekort og følgende tekst.

Hei, spilte mot Egil Sørset og vant 2&1.

En herlig runde med gode forhold og en god spillekamerat. Egil startet bra med par på første 3 som gjorde at jeg lå 2 under etter 3. En tung start, men klarte å hente meg inn på de neste 4 hullene. Etter 7 spilte var jeg 2 opp, vi delte hull 8 som gjorde at jeg vant denne gangen.

Mvh

Tomas Ari Einarsson

Tomas møter vinneren av matchen mellom Bjørn Moseby og Sjur Pettersen.

Meldingen vi fikk i morges gjaldt matchen mellom Knut Sørset og Håkon Vold, som startet kl. 12.30. Vi har fått følgende melding fra Knut:

Knut vant 2 opp mot Håkon. Det var en jevn match hvor Håkon gikk opp i ledelsen på hull 2 etter en nydelig chip rett i koppen. Etter hull 5 var vi A/S etter at begge var i trøbbel fra utslag, men jeg var heldigere med resultatet. Hull 7 vant jeg, mens vi delte hull 8 da jeg reddet par fra tøff lie i straffeområdet. Til slutt tok jeg også hull 9 og dermed 2 opp

Dette er grunnlaget for hullscorene som står i Golfbox, som altså ikke nødvendigvis er helt nøyaktige.

I sin neste match skal Knut spille mot vinneren av matchen mellom Ketil Nordgård og Dag Raaum.

Dagens bilde

er fra 2010. Mappen bildet lå i sier at det var Vårsleppen 2010, men på grunn av fargene i bildet tillater vi oss å tvile på at det stemmer.

Riktignok var alt bedre før, men…

Tror heller at det var Flaggturneringen det året.

Det du ser på bildet er fra 18-hullsbanen, nærmere bestemt greenen på hull 15 og tee-stedet på hull 17.

Innhold
Klubben