KM Matchplay – resultater (9)

25. juni 2024

Lars Sandberg og Jon Kittilsen gikk ut kl. 12.30 i dag for å spille sin match.

Forskjellen i handicap mellom de to var stor nok til at Jon hadde ekstraslag på 6 av 9 hull. Likevel skaffet Lars seg en tidlig ledelse, takket være dårlig nærspill og putting av motstanderen. Han var derfor 3 opp etter tre hull.

Deretter delte de hull 4 og 5, før Jon vant første hull for dagen på sekser’n. På hull 7 var Lars litt uheldig på utslaget, slik at begge to lå på greenen på tre slag. Jon to-puttet, mens Lars trengte tre putter, og dermed var ledelsen redusert til ett hull.

I innspurten delte de både hull 8 og 9, og Lars vant dermed 1 opp.

Vær og spilleforhold var perfekte, og da de i tillegg spanderte på seg golfbil, ble den en veldig hyggelig runde til tross for litt rufsete spill av begge to.

Lars møter Jostein Olafsen Sørset i neste runde.

Dagens bilde

ble også tatt 13. oktober 2009. Vi benytter anledningen dette gir oss til å vise frem den delen av 18-hullsbanen som ikke lenger er i bruk til golf.

Dette er hull 13, som ofte ble referert til som banens signaturhull. Det ligger ved siden av Høykrokholveien, og var et relativt kort par 4 hull – ikke uten vanskeligheter, blant annet kunne det være problematisk å treffe fairway.

Innhold
Klubben