Laber turneringsinteresse – hvorfor?

26. mai 2024

Dagens turnering måtte avlyses på grunn av for lav interesse.

Det var planen at den årlige flaggturneringen skulle arrangeres i dag.

Dessverre var det bare 13 påmeldte, og derfor måtte den avlyses. Turneringskomiteen har satt en grense på minst 20 deltakere for å avholde helgeturneringer.

Vi lurer på grunnen til den labre interessen for det som pleide å være en populær turnering. Den spilles normalt i august. Nå sant skal sies, har populariteten vært litt dalende, og deltakelsen har de siste to årene bare vært akkurat over minstegrensen. Deltakelsen i år ble påvirket av at mange av de ivrigste turneringsdeltakerne var på utflukt sammen denne helgen, men dog.

Men det er ikke bare denne ene turneringen.

I Mandagscupen har det vært brukbar interesse, med rundt 30 deltakere. I morgen er det bare 21 som har meldt seg på. På tilsvarende dato i fjor, var det 26 deltaker.

I klubbmesterskapet i matchplay, som normalt er overtegnet, er det i øyeblikket bare 26 som har meldt seg på. Dette er litt rart, for dette er en serie turneringer som kan spilles når det passer deltakerne best, ikke på noen fast dato.

Kanskje er det mange som venter til siste liten – påmeldingsfristen er ikke før fredag 31. mai.

I det som vanligvis er sesongens mest populære (til dels på grunn av de flotte premiene) turnering, Golfhandelen Open (8. juni), er det foreløpig bare 14 som har meldt seg på. Vanligvis er det mange og tjue som er påmeldt et par uker før turneringen.

Stine er bekymret, så det hadde vært fint for nattesøvnen hennes om dem som har planer om å delta, melder seg på så snart som mulig.

Er været for tiden bare altfor bra?

Innhold
Klubben