Mandagscup 25. mai 2020

Været var fantastisk

Med noen få hederlige unntak var scorene sådær til tross for en meget grønn og fin bane.

Det var 35 deltakere (A: 9, B: 12, C: 14), hvorav ca. 5 benyttet seg av anledningen til å spille tidligere på dagen.

Dessuten var det “normale” forhold, med startliste og, ikke minst, premieutdeling.

C-klassen

14 deltakere – veldig bra!Etter flere pallplasser tidligere i år, nådde Stefan Johansson endelig helt opp og tok klasseseieren på netto par.Jens Kr. Tofteberg, som har blitt riktig så stabil, tok andreplassen på +1.Dag Raaum, som har vist stigende mandagsform etter en forsiktig start, tok tredjeplassen på +2. Han slo Hanne Hoel Tofteberg på handicap.

B-klassen

12 deltakere – absolutt respektabelt.Her stakk en av de tidlig-startende, Øivind Nordanger av med seieren med -1, mye takket være birdier på både 2-ern og 6-ern. Beklager, men du får ikke bilde på trykk hvis du ikke er med på premieutdelingen.Han var slaget bedre enn Jan Tore Samuelsen, som gikk på par.Espen Nordskog spilte en meget jevn runde, og tok tredjeplassen på +1.

A-klassen

9 deltakere – bedre og bedre.For tredje gang på rad gikk seieren til Stine Torgersen, som spiller flott golf om dagen. I dag ble det en runde på 38 brutto, og -2 netto. Nå som vi er tilbake til “normalt”, blir det bare bilder av dem som faktisk er tilstede på premieutdelingen.Hun spilte ganske tidlig på dagen, sammen med Ronny Waagenæs, som tok andreplassen på -1. Han tok med seg premiene for begge.Turneringsleder Per Frode Haugen tok tredjeplassen på +1.

Birdier

Det var 7 birdier i dag:

Øivind Nordanger, hull 2 og 6

Stine Torgersen, hull 2 og 9

Robert Eilertsen, hull 5

Per Frode Haugen, hull 6

Sten-Arne Skulbru, hull 6Hull 7 var banens suverent vanskeligste hull i dag. Det ble ikke registrert en eneste par, og snittscoren var +2,63. Enklest i dag var (i henhold til Golfbox) hull 3, med en snittscore på +1,49. Det var lavere snittscore på både hull 1, 2 og 4, men slik er det nå Golfbox opererer.

Orders of Merit

Dette var altså årets 4. mandagsturnering.

Klasse A

Her har Stine Torgersen tatt en stor ledelse, siden hun har vunnet d tre siste turneringene. Ronny Waagenæs og Lars Sandberg er nest best, henholdsvis 9 og 11 poeng bak. Det er 12 forskjellige spillere som har deltatt i A-klassen så langt (inklusive Kjell Høydahl).

Klasse B

Her kan det nok bli særdeles jevnt. Foreløpig leder Robert Eilertsen suverent, takket være sine to seire. Han kan imidlertid fort rykke opp i A-klassen. Det har Sten-Arne Skulbru, som ligger på andreplass, allerede gjort, men han vaker rundt skillemerket 16,5, og kan godt rykke ned igjen. Jan Tore Samuelsen ligger på en trygg tredjeplass.

Klasse C

Her er det litt jevnere i teten enn i de andre klassene. Med seieren i dag har Stefan Johansson inntatt teten. Han har et forsprang på henholdsvis 6 og 7 poeng til Bjarne Røed og Jens Kr. Tofteberg.

Tidligere turneringer

Det ble en travel kveld for turneringsledelsen, siden det faktisk ble avholdt fire premieutdelinger, og alle (vel nesten alle) premiene for pallplasser og birdier ble delt ut. Her er noen bilder av dem som fikk sine velfortjente premier, men som ikke ble avbildet i forbindelse med dagens turnering.

Her kan du lese om hvem som gjorde hva da:

Mandagscup 4. mai

Mandagscup 11. mai

Mandagscup 18. mai

Innhold
Klubben