Mandagscupen 26. mai

Siden sakte spill i noen grupper gjorde at Tony Farinha ikke kunne være til stede på premieutdelingen, fikk den utsendte reporteren heller ikke tatt noe bilde av ham. Vi viser i stedet stedet der han parkerer sykkelen.
Siden sakte spill i noen grupper gjorde at Tony Farinha ikke kunne være til stede på premieutdelingen, fikk den utsendte reporteren heller ikke tatt noe bilde av ham. Vi viser i stedet stedet der han parkerer sykkelen.

Krokhol, 26. mai – Dessverre måtte forrige ukes mandagscupturnering avlyses på grunn av tordenvær, og mange dro skuffede hjem. Dagens turnering ble imidlertid avviklet i strålende sommervær – den slags man faktisk ikke forventer å få før ved St. Hans-tider. Banen er også nå i veldig god skikk, med jevne, om enn fremdeles litt trege, greener. Dagens vinner var uten tvil Tony Farinha, som i tillegg til å vinne klasse B (der det var hele 18 påmeldte) med 20 poeng, også fikk dagens eneste birdiepremie. Tony kunne imidlertid ikke vente på premieutdelingen, ettersom han som kjent sykler til og fra turneringen hver mandag.

Dette minner oss om det eneste negative om kveldens turnering – at noen grupper brukte så mye som 2 timer og 45 minutter på en 9-hullsrunde på Krokhol. Den første gruppen var inne etter å ha spilt i litt over to timer, så vi vet at det går an å spille raskere. Her er det noen som må ta seg sammen. Hadde alle spilt litt raskere, kunne kanskje Tony også fått med seg premieutdelingen.

 

Pål har all grunn til å smile
Ingen behov for å tegne smilefjes ( :-)) ved kveldens premieutdeling. Pål Valheim er tydelig fornøyd med andreplassen i klasse B. “Pleased as punch” er et engelsk ordtak, og det virker å passe på Ivar Bjørseth etter dagens runde og tredjeplass i B-klassen.

Andreplassen i klasse B gikk til Pål Valheim, som i tillegg til Tony også vil få en handicapjustering, mens Ivar Bjørseth fulgte opp den fine prestasjonen fra to uker siden med nok en pallplasering, til tross for kraftig handicapreduksjon for to uker siden (eller ?). 17 poeng ble det på ham.

Resultater B-klassen

Det var bare fire startende i klasse C (med andre ord fire flere enn for to uker siden), og det ble derfor bare én premie. Den gikk til dagens ene turneringsleder, Jens Kr. Tofteberg, som her får sin sjekk fra Marit, den andre turneringslederen.

Resultater C-klassen

Jon Kittilsen syntes ikke spillet satt særlig godt, men han er nå tilfreds med førsteplassen da

Det var riktignok ingen premisjekk i kveld, men vi tipper Odd ble fornøyd likevel da han fikk se sin plassering.
Jon Kittilsen var en av dem som tok seg en selskapsrunde forrige mandag. Da spilte han elendig. I dag doblet han poengsummen og tok seieren i klasse A. Odd Hole ser fornøyd ut med sjekken han fikk for andreplassen i klasse A, der han ble slått hårfint på handicap. Morten Olstad kom på pallen i sin første mandagscupstart for året. Det ser ikke ut til at han kommer til å nøye seg med tredjeplasser fremover.

For en gangs skyld var det færre deltakere med i klasse A enn i klasse B, og derfor kunne klassen vinnes på relativt beskjedne (i mandagscupsammenheng) 17 poeng. Det lengste strået ble trukket av Jon Kittilsen som gikk foran Odd Hole på lavre handicap. Tredjeplassen gikkk til Morten Olstad. God uttelling forredaksjonskomiteen, med andre ord.

Resultater A-klassen

Foreløpig foreligger det ingen order of merit (pga problemer med Golfbox), men vi regner med at Ivar Bjørseth og Tony Farinha kniver om ledelsen i klasse B. A-klassen er det litt vanskeligere å si noe om, ettersom de som hevdet seg forrige gang enten ikke var med i dag, eller ikke havnet på pallen. Vi noterer oss dessuten at resultatene fra mandag 12. mai er blitt korrigert, slik at poengene og rekkefølgen stemmer med det som sto på scorekortene. Ellers kan vi nevne at dagens letteste hull var hull 1. Kanskje ikke så rart når det er satt opp slik at det bare er 100 m langt. Hull 7, som også er rangert som det vanskeligste hullet, var vanskeligst i dag også, med en gjennomsnitt over par på 2,38. Hullstatistikk finner du her. Den nye turneringsmodulen i Golfbox har også spillerstatistikk, og der finner vi at også Morten Olstad fikk en birdie i dag, men det var på hull 4, så det ble ikke noen birdiepremie på ham. Tony Farinha fikk sin birdie på hull 1.

Til slutt nevner vi at det til sammen var 34 deltakere i kveldens turnering, og det er bra det.

Ikke glem Pink Cup på førstkommende søndag, 1. juni. Det er en “ordentlig” turnering, samt for en god sak, så meld deg på!

Innhold
Klubben