Matchplay-KM trukket

3. juni 2024

Trekningen ble gjort to dager forsinket, noe turneringslederen beklager.

Det ble til slutt 36 deltakere i årets mesterskap, og det blir derfor nødvendig å spille det Golfbox kaller en “pre-round”, i praksis 1. runde. Denne spilles av dem som ble lavest seedet på grunnlag av deres handicap i dag, 3. juni. Vinnerne av disse matchene vil så spille sin neste match mot de fire spillerne som er høyest seedet.

Vi har kjørt ut en “startliste” for de fire matchene i runde 1:

Her vises også forskjellen i spillehandicap. Vi minner om at den med lavest spillehandicap i henhold til sitt handicap på datoen når matchen spilles, skal spille med handicap 0, mens den med høyest SH får forskjellen til sin fordel. I rundene som går over 9 hull, får altså den med en SH-differanse på 7, ett slag på hullene med indeks 1 til og med 7.

Vi minner også om at herrer skal spille alle de innledende rundene fra tee 47 og damer fra tee 42.

Hvis familiemedlemmer ender opp med å spille mot hverandre, kan det hende turneringslederen foretar en manuell justering av matchingen.

Du får en mer lettlest versjon av tablået ved å bruke menyen oppe til høyre på siden “Startgrupper”.

Avvikling

Alle deltakere skal dessuten ha mottatt en e-post. Du har fått en starttid, men denne er det bare å overse. Deltakerne må selv avtale starttid med sin motstander.

Vi ville sette pris på om alle matchene i runde 1 blir avviklet innen 15. juni og alle matchene i runde 2 innen utgangen av juni.

Begge spillere kan ta kontakt med motstanderen for å avtale spilletid, men hovedansvaret ligger hos den som står først på startlisten.

Ta kontakt med Jon Kittilsen hvis du trenger hjelp med kontaktopplysninger.

Han kan kontaktes på samme telefonnummer som startkontingenten skal vippses til:

48 11 22 67

Startkontingenten

er 50 kroner og skal sendes senest før starten av første match. Straffen for ubetalt startkontingent er gapestokk.

Rapportering av resultater

Vinneren av matchen skal, umiddelbart etter at den er avsluttet, melde resultatet til Jon, enten per SMS til ovennevnte nummer, eller per e-post til jon.kittilsen@getmail.no. Meldingsformatet skal være “X slo Y 1 opp” eller “X slo Y 3/1”.

Det er en fordel om det vedlegges et bilde av scorekortet, slik at riktig resultat kan rapporteres i Golfbox med hullscorer. Bilde av papir-scorekort foretrekkes. Hvis du absolutt må sende inn et elektronisk scorekort, skal det vise brutto-scorer.

Du må IKKE bruke Golfbox-appen til å føre score. Matchplay-runder er ikke handicaptellende, ettersom det kan gis både putter og hull.

Reglene for matchplay finner du her:

https://www.randa.org/nb-NO/rog/the-rules-of-golf/rule-3

Vi anbefaler også alle deltakere å laste ned regelappen fra App Store eller Google Play, slik at man har reglene for hånden hvis det skulle oppstå tvil.

Lykke til!

Innhold
Klubben