Matchplay: seier til Sverige

15. juni 2022 – Det er hyggelig å kunne bringe en hyggelig nyhet for alle svenskene i verden.

Det går som kjent ikke så bra for Sverige mot Norge på fotballbanen for tiden.

Men på Krokhol vinner også svensker.

Stefan Johansson spilte match mot Sander Lund i dag, og vant komfortabelt 4/3.

Vi har fått en utførlig rapport samt bilder.

Ikke noe å utsette på spilleforholdene!
Stefan var -1 da han vant matchen

Klikk på et av bildene hvis du vil se dette og andre resultater i Golfbox.

Begge Stefans potensielle konkurrenter i neste runde har vunnet dette mesterskapet tidligere. Stefan får altså kanskje muligheten til å hevne nederlaget i fjorårets finale allerede i runde 2.

Seiersis til Stefan altså, mens ...
... Sander måtte dra hjem med uforrettet sak.

Stefans rapport

Herr Lund hadde mye selvtillit før vi slo ut på hull 1, når han sa at jeg skulle tape matchen etter fem hull. Så ble det ikke. 

Stefan måtte gi 15 slag til Sander, noe som betyr et slag på alle hull på front, unntatt hull 1.

Hull 1:

Stefans utslag ligger 40 cm fra hullet. Sander slår litt kort men slår en fantastisk chip før en given tap-in putt. Stefan setter sin for birdie. 1 opp til Sverige.

Hull 2:

To bra utslag i fairway. Sanders andre slag går litt til venstre. Det gjør også Stefans. En bedre chip av Stefan men to-putt og bogey. Dobbel på Sander, men ettersom han hadde slag så ble hullet delt.

Hull 3:

Bra utslag av Stefan, Sanders utslag blir litt kort til høyre. Sanders andre slag plasserer han fint i fairway. Stefan slår en wood som ligger 25m kort av green. Sanders tredje slag går litt til høyre og legger seg dåligt i rødt rett før veien. Han kommer ikke helt til ballen for neste slaget fortsetter litt høyre. Stefan slår en nydelig wedge og ligger 1,5m til venstre for pinnen. Sander slår en dårlig chip og gir hullet. Stefan setter birdieputten bare for å vise hvem det er som bestemmer. 2 opp til Sverige.

Hull 4:

Stefan lander midt på green, men en litt dårlig treff med lite spinn så den trillet opp og la seg rett utenfor green. Sander slo et nydelig slag og landet også midt på green men ballen hans kom seg ikke opp bakken. Så den ble liggende på nedre platået. Stefan brukte puttern og satte den nesten for birdie. Sander brukte tre putter og Stefan satte parputten for deling av hullet.

Hull 5:

Bra drive av Stefan midt i fairway (riktig fairway). Sander har en litt dårlig treff så den blir lav, men rett og legger seg kort i fairway. Et sted her begynte nok herr Lund å tenke på hytta i stedet for matchen. Andre slaget la han på høyre siden i roughen mellom hull 5 og 6. Stefan slo en wood litt venstre som landet rett før rød tee på hull 3. Sander hadde lyst å slå over vannet men den lå for dypt i roughen. Han la opp og neste slag ble kort om bunkerne på høyre side. Stefan hadde 75m til flagg som sto kort venstre. Slaget ble litt kort, rett utenfor green. Sander slo litt langt. Chip inn på green av Stefan og en halvmeter putt for par som ble gitt av Sander. Stefan satte også parputten for å gni det inn. 3 opp til Sverige.

Hull 6:

Stefan slo et 8-jern midt i fairway. Herr Lund toppet utslaget, ned i vannet. Han valgte å spille ny ball fra tee og den gikk høyt og kort, i vannet. Da takket herr Lund for seg og gav hullet og matchen. 4&3 til Sverige.

Herr Lund satte seg i bilen og dro til hytta i Sverige. Denne svensken gikk ferdig runden og satte nytt personlig rekord med å gå på banens par.

Innhold
Klubben