Meld deg på Nordea Pairs

Nå som det bare er én uke igjen, slår vi et slag for Nordea Pairs. Den årlige parturneringen, der du har muligheten til å avansere til region- og landsfinaler.

Her er turneringens nasjonale hjemmeside.

I øyeblikket er det påmeldt 6 lag, for det meste bestående av ektefeller og/eller nære venner. Det er altså plass til mange fler. Vi merker oss også at “noen” har satt sammen et superlag bestående av de to klubbmedlemmene med lavest handicap.

Det er ikke dermed sikkert at de vinner, for i denne turneringen gjelder det fulle spillehandicap.

Hvis du likevel pleier å spille en runde på Krokhol hver helg med kone/mann, et familiemedlem, en venn eller en kompis, hvorfor ikke melde dere på i Nordea Pairs? Det er ikke farlig, og å bestball har dere sjansen til å utfylle hverandre.

Nordea Pairs logoSom vi har nevnt før, kan du også melde deg på som enkeltperson. Hvis det er flere som gjør det, så blir dere satt på lag sammen, men vi er altså avhengig av at det melder seg 2, 4, 6 osv. spillere for at det skal funke.

Parspill er en artig turneringsform hvor du kan vinne selv om du ikke har dagen. Du trenger bare spille bra på de hullene makkeren spiller dårlig.

Les om Nordea Pairs fra tidligere år: