Onsdager er det seniorcup

19. juni 2024

Det var Señor-cup i dag.

For det var ingen damer med. Vi regner imidlertid med at været var bra og spilleforholdene fine.

Det var bare 14 deltakere, noe som er litt lavere enn det har vært i det siste. Fordelingen på klassene var heller ikke like god. I dag var det 9 deltakere i A-klassen og bare 5 i B-klassen.

Dagens runde ble levert av Arve Bjerke, som vant A-klassen med 19 poeng. Seiersmarginen var to poeng ettersom både Egil Sørset og Kjell Høydahl hadde 17 poeng. Egil tok andreplassen på spillehandicap.

Arve hadde dessuten dagens beste bruttorunde (40 = +5).

I B-klassen var Jens Tofteberg suveren. 18 poeng ga en seiersmargin på 5 poeng, ettersom Trond Bjerke (nr. 2) og Roald Eilertsen (nr. 3) begge hadde 13 poeng.

Resultater

Det var bare én birdie i dag, og den fikk Asbjørn Herdal på hull 4.

Orders of Merit

Det er nå likt i teten mellom Trond Hareide og Olaf Thomassen i A-klassen. Begge har 39 poeng, men det er mange som ikke er så veldig langt bak.

I B-klassen har imidlertid Roald Eilertsen opparbeidet seg en ganske så solid ledelse. Roald har 51 poeng, mens nestemann på listen, Trond Bjerke, bare har 37. Det vil si at Roald har et forsprang på 14 poeng. Det er bra det – for Roald – men det er ikke en uovervinnelig ledelse. Det er mange turneringer igjen.

Orders of Merit

Sommer

Forsommerens siste Seniorcup er neste onsdag. Deretter blir det «Seniortreff» på fem onsdager i juli. Alle er satt opp som «stableford», men det er sikkert også mulig å finne på noe som man ikke gjør i den «offisielle» delen av sesongen. Formater som Greensome faller i hu.

Innhold
Klubben