Så bra!

Det måtte 2. pinsedag til.

Etter flere uker med skuffende antall spillere, er deltakelsen i Mandagscupen tilbake på et akseptabelt nivå. 27 deltakere er det i morgen. Det burde selvfølgelig være over 30, men vi tar det vi får. Det er meldt om sol og 20 grader.

Visste du for øvrig at 2. pinsedag er den siste offentlige fridagen før 1. juledag? Fortvil ikke, for det skjer mye fremover.

Slik var forholdene i fjor på samme tid. De er mye bedre nå.

Golfhandelen Open

Selv om vi savner Golf & Quiz på programmet, og godt synes at NGF kunne ha funnet en erstatter for Nordea Pairs innen nå, er det bare et par uker til Golfhandelen Open (som er tilbake etter fjorårets suksess). Hvis du har venner i andre klubber, anbefaler vi at du oppfordrer dem til å melde seg på.

Åpen dag

Dagen etter Golfhandelen Open, på selveste St. Hans-aften, er det Åpen dag på Krokhol der alle og enhver kan få forsøke seg på golf, fotballgolf og disk-golf.

Jernslaget

Dessuten er nå Jernslaget kommet på terminlisten for 30. juni. Dette er en av de mest tradisjonsrike turneringene vi har på Krokhol, hvor mange har funnet ut at de kan gjøre det nesten like bra med tre køller som med 14. Dette er også en åpen turnering, så inviter venner til denne også.


Matchplay

Ellers håper vi å snart få inn det første resultatet i Matchplay-klubbmesterskapet. Husk at dere bare har til 22. juni å få unnagjort første runde.

Tanke-vekker

Vi har fått følgende fra Jens Kr. Tofteberg:

Herr Redaktør.

Det har på mandagsturneringer vært en tendens til at ferdigspilte golfdeltakere samler seg rundt en person. Jeg har lenge lurt på hvorfor.

Så gikk det plutselig et lys opp for meg; mens vi i bua driver og registrerer scorekortene, er det en eller annen som per telefon følger med på hva turnerings komitéen gjør. Det heter visstnok «livescoring».

Hvor blir det av spenningen ?

Deltakerne kan bare hente sine premier i startbua, så slipper turneringskomiteen å stå å lese opp resultater som allerede er kjent (fordelen med dette er jo at gjør kometen en feil så blir den oppdaget med det samme).

Der blir et allmannamøte i turneringskomiteen om vi skal sperre for live scoring.

Lev i spenning!

Golfhilsen

Jens

Fotballgolf neste helg

Vi minner også om at det er fotballgolfturnering på Krokhol neste helg.

Derfor er følgende starttider blokkert:

Fredag – 19:00 til 19:50

Lørdag – 10:00 til 13:50

Søndag – 10:30 til 12:30

Fotballfolket sier på vår Facebook-side: “Nå nærmer årets høydepunkt seg, dette er største turnering norsk fotballgolf har, og det kommer blide og hyggelige deltagere fra mange andre land!”