Senioravslutning 2013

. oktober 2013 – Så var det dessverre også tid for den tradisjonelle senioravslutningen, som gjerne markerer sesongens siste organiserte arrangementet i klubben.
Seniorgruppen har møtt til spill hver dag kl. 11.30 hele 19 ganger i år, og da kappes det. På avslutningen dreier det imidlertid seg mer om å ha det enda hyggeligere enn vanlig, med Texas scramble og lunsj, UTEN startavgift.Jan Sørhus ligger på sykehuset. Klubben ønsker god bedring.
I alt er det 39 stykker (A-23, B-16) som har deltatt i seniorcupen i år. Det er kanskje en overdrivelse, siden vi i det tallet ikke har luket ut dem som har vandret mellom A- og B-klassen.

På avslutningen var det 20 stykker som stilte opp. Det vil si, det var 19, fordi Jan Sørhus, som nesten alltid stiller opp, ligger på sykehus med akutt betennelse i bukspyttkjertelen. Vi ønsker alle Jan snarlig bedring.

04

Vinnerlaget (-3), f.v. Terje Ekseth, Ragnhild Lied Johansen, Randi Pedersen og Jon Kittilsen
Dagen bød på utmerkede spilleforhold. Det vil si, unntatt på greenene, for dem har sandingen i forbindelse med klargjøring for vinteren, gjort meget trege, og derfor litt vanskelige å putte på. Men de er jevne.

Mye fint å velge mellom på premiebordet
Det visste laget bestående av Ragnhild Lied Johansen, Terje Ekseth, Randi Pedersen og Jon Kittilsen, å utnytte til å skaffe seg ikke mindre enn 4 birdier, som sammen med en bogey og fire par ga en score på 33, eller 3 under par. Som lønn for strevet fikk de velge først på det rikholdige premiebordet.

T2: f.v. Finn Arne Johansen, Ann Sund, Unn Vigdahl og Olaf Thomassen T2: f.v. Trond Bjerke, Helen Yssen, Finn Ericsson og Ivar Steen
Deretter fulgte de andre lagene på rundt par og deromkring.

Etter litt venting (dagens rundt ble forresten unnagjort på rundt 2 timer av de fleste gruppene), ble det
03

Røkla: f.v. Ådne Trygg, Roy Yssen, Arve Sørlund, Jan-Roger Arnesen, Petter Tomren, Jan Berg Jansen og Eivor Arntsen
servert gryterett i klubbhuset. Selv om været var fint, gjorde temperaturen at det var mest behagelig å spise inne.

Årets spiller, Olaf Thomassen, med den fine vandrepremien.
Til slutt skulle det utdeles heder for sesongen som helhet. Selv om det hver uke spilles i to klasser i seniorcupen, kombineres resultatene for å finne
02
Velfortjent heder til gutta i banekomiteen

Gode ting kommer til dem som står i: Olaf Thomassen Sjef med egen bil: Ådne Trygg Hobby-greenkeeper på nesten heltid: Finn Ericsson
frem til årets spiller. Det var ikke mange som ble overrasket over at det ble Olaf Thomassen, i år som i fjor. Hele seks seire rasket han med seg i de 15 turneringene han stilt opp i (det er en enda bedre vinnerprosent enn Tiger Woods). For dette fikk han vandrepremien som er satt opp av før nevnte Jan Sørhus. Olaf virket litt skuffet da de kom med en polpose, og den bare inneholdt en “pokal”. Han fikk imidlertid snart plaster på såret, for seniorgruppen ville også gjerne hedre ham for innsatsen med banearbeidet i år. Av samme grunn fikk også Finn Ericsson og Ådne Trygg hver sin beige pose med no’ godt i.

Kari fikk velfortjent applaus for å ha tatt seg så godt av alle samme i løpet av sesongen. Fra i dag av har hun imidlertid fri, siden klubbhuset nå er stengt på hverdager.

Order of Merit – A
Order of Merit – B
01

I skrivende stund vet vi ikke om det, som i fjor, vil bli arrangert seniortreff hver tirsdag kl. 11.30 så lenge banen er åpen, men vi har våre mistanker. Her er det bare å følge med i Golfbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 3 =