Senioravslutningen 2018

Tradisjonen tro avsluttet seniorgruppen turneringssesongen med Texas scramble og Karis jaktgryte i går, tirsdag 18. september.

I fjor, da avslutningen ble avholdt to uker senere (3. oktober), var det meldt dårlig vær, og da ble det bare spist og ikke spilt. I år var imidlertid været særdeles samarbeidsvillig. Det var varmt hele dagen og selv solen stakk innom utover dagen.Det stilte fem lag til start, ett av dem med tre deltakere, slik at antallet fremmøtte var 19. Det synes vi er litt dårlig, tatt i betraktning den gode deltakelsen i løpet av sesongen og den gode værmeldingen.

Dagens hendelse

Da det ene laget skulle spille seg inn på greenen på 5-ern sto det en fyr og fotograferte, som nektet å flytte seg selv om spillerne vinket og ropte alt de kunne. Til slutt måtte Bent ha et alvorsord med ham, og det kunne høres over store deler av banen. Han mente at han hadde like stor rett til å oppholde seg på banen som golfspillere. Til slutt lusket han imidlertid bort.

Resultater

Resultatene står bare her, siden de ikke er registrert i Golfbox.Det ble delt i toppen, +2. Den ene førsteplassen gikk til laget bestående av (f.v.) Trond Bjerke, Ragnhild Lied Johansen og Jon Kittilsen.Den andre førsteplassen gikk til laget bestående av (f.v.) Petter Tomren, Unn Wigdahl og Jan Sørhus. Yngve Andersen var også på laget, men måtte gå tidlig hjem.Tredjeplassen mener vi også ble delt (på +5). Ett av lagene besto av (f.v.) Jan Berg Jansen, Wenche Westberg og Sander Lund. Pluss Per Haakonsen, som hadde gått hjem.Det andre laget besto av (f.v.) John Sørensen, Kirsten Vaar Gustavsen, Arve Hansen og Bengt Tullander,Det tredje laget besto av (f.v.) Finn Arne Johansen, Terje Ekseth, Eivor Arntsen og Odd Hole.Av en eller annen grunn (sikkert en god en) ble det ikke delt ut noen premier på stedet. Seremonimester Jan Berg Jansen lovet imidlertid at “De utlovede premier fra en statlig bedrift kan dere fra og med i morgen hente i kafeen hos Kari”.

Innhold
Klubben