Sesongavslutning for seniorcup

Sesongavslutning for seniorcup
Krokhol 25. september 2012 – Værmeldingen så slett ikke lovende ut for årets senioravslutning – og det regnet litt mens man gjorde seg klar til å spille Texas Scramble. De fleste av de 20 påmeldt hadde innfunnet seg. Det var litt kaldt (det ble neppe mer enn 7 grader i løpet av dagen), men regnet glimret med sitt fravær under runden. Siden banen er i god skikk, ble det derfor noen gode scorer – og meget jevnt. Bare 4 slag skilte første- og sisteplass.
Britha Amundsen
Eivor Arntsen
Gerd Brustad
Petter Tomren
Øivind Arntsen
Aud Jørgensen
Ann Sund
Olaf Thomassen +1
Ragnhild Lied Johansen
Harry Karlsen
Jon Kittilsen
Randi Pedersen +2
Finn Ericsson
Jan Berg Jansen
Roger Liholt
Ivar Steen +2
Lars Brustad
Finn Arne Johansen
Fina Kensland
Jan Sørhus +4
Etter spillet og før premieutdelingen ble det spist deilig fisk (vi har allerede glemt hva den heter, men den var visst nok fra Vietnam) med kanelboller eller vafler til kaffen. Og i tillegg til premiene for dagens turnering skulle det jo deles ut premier til de beste spillerne gjennom sesongen. For dette formålet er Order of Merit for A- og B-klassen slått sammen, og det er den aktuelle poengsummen som gjelder. Her har jo resultatet vært kjent siden i forrige uke. Vandrepremien som er satt opp for sesongens beste spiller er satt opp av Jan Sørhus. I tillegg er det en annen pen premie som man kan beholde.
Ikke uventet gikk premiemn til årets beste spiller til Olaf Thomassen. Hele 104 poeng klarte han å sanke i løpet av 11 turneringer. I 7 av disse gikk han av med seieren i A-klassen. Olaf har da også forbedret sitt handicap kraftig i løpet av sesongen. I den første turneringen, 15. mai, hadde han handicap 17,5, mens i den siste, 18. september, hadde han 14,2. Vi forventer ytterligere forbedring av mannen med klubbens raskeste baksving (skyggen klarer ikke å holde følge) til neste år.
I seniorcupen lønner det seg å delta ofte. (Nesten) ingen har deltatt flere ganger enn Aud Jørgensen. 16 turneringer ble det i sesongens løp, hvorav 4 endte med seier i B-klassen. Det holdt til 102 poeng, og altså bare to etter Olav. I neste turnering kan hun i hvertfall spille med fine baller, men holde seg i ro til man var ferdig med å ta bildet greide hun ikke.
Ann Sund deltok ikke i like mange turneringer som Aud, men fikk nesten like mange OoM-poeng. Nærmere bestemt 100 på 11 turneringer. Fire seire ble det også i løpet av sesongen.
Fina Kensland tok tredjeplassen på Order of Merit i klasse B med 96 poeng – altså like bak sine hyppige spillepartnere Aud og Ann. Det holdt til 4. plass på denne listen. Fina valgte seg en paraply i premie.
Britha Amundsen fikk seg med nesten alle seniorcupturneringene i år, og gikk seirende ut et par ganger. Innsatsen holdt til 88 poeng og andreplass på OoM i A-klassen, men altså 5. plass på denne listen.

Ådne Trygg var også en hyppid deltaker i seniorcupen i år (er blitt pensjonist må vite) og var den andre som deltok i alle turneringene i år. En førsteplass og mange andre topplasseringer ga 83 poeng, noe som ga 5. plass på Order of Merit i A-klassen og 8. plass på sesonglisten. Han har også nå et sett med fine baller.

Dessverre var ikke Ådne i stand til å være med i dagens turnering, ettersom han ble skrevet ut av sykehust i går.

Dagens siste premie gikk til Gerd Brustad, som med 74 poeng på 10 turneringer fikk 5. plass på Order of Merit i klasse B og 9. bestemannspremie. Her avbildet med dagens organisator Eivor Arntsen. Eivor fikk stående applaus for sin innsats i løpet av sesongen, og lovt å fortsette neste år, under den forutsetning at hun får litt mer hjelp (spesielt i løpet av sommeren). Vi går ut fra at det vil gå greit å skaffe Eivor den hjelpen hun trenger.
Fina Kensland fikk en fortjent påskjønnnelse for sin innsats for seniorgruppen og seniorcupen i årenes løp, i form av en flaske utmerket italiensk (ikke spansk) vin. Det satte hun helt tydelig pris på.

Nok en fortjent påskjønnelse gikk til Kari og Tom Rune for alt de har gjort for seniorgruppen i løpet av sesongen. I motsetning til slik det kan se ut, så er Kari ikke ille berørt, men bare utålmodig, slik at hun ikke står stille for fotografens trege blitz.

Redaksjonen ønsker å legge til, på vegne av alle de andre medlemmene i klubben, at alle de andre medlemmene også setter pris på dem og det de gjør for at det alltid er hyggelig å komme “hjem” til klubben en tur, selv om denne påskjønnelsen ikke er like håndfast som den de fikk av seniorgruppen.

Nok en vellykket sesong er dermed avsluttet. Det vil si – den formelle delen av sesongen er avsluttet. Seniorgruppen er ikke klar til å avslutte sesongen enda – og derfor blir det fortsatt spill hver tirsdag kl. 11.30 så lenge banen er åpen. Det er bare å møte opp – som med mandagene er det ikke lenger behov for å registrere seg på forhånd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × five =