Skrekkelig start på dagen

17. juli 2022 – Det ble niende plass på Krokhol-laget i lag-NM.

Det ble en veldig tøff start på våre karer, som startet på hull 10 på og rundt kl. 10. Og starten kunne vanskelig nok ha vært tøffere, med +2, +4, +1 og +3 på første hull, og slik ble mønsteret på dagens første 9.  De rundet på henholdsvis +12, +11, +13 og +10.

Front-9, altså de siste ni hullene i dag, ble imidlertid mye bedre. Alexander spilte dem på 3 over par, Stefan på +5, Ronny på +9 og Jostein på +6.

Totalt ble det altså +15 på Alexander og Stefan, +20 på Ronny og +19 for Jostein.

Klikk/trykk på bildet for å gå til Golfbox

Det var imidlertid bare så vidt de berget 9. plassen. De fikk nemlig samme antall slag som Tønsberg GK, men gikk foran fordi “ikke-tellende spiller”, i dette tilfellet Ronny, spilte bedre enn den fjerde beste hos Tønsberg. Det var 25 slag opp til laget på 8. plass.

Scoreinntastingen er ikke helt ferdig, men det ser ut til at det er Kragerø som kommer til å vinne divisjonen og rykke opp. Deres to beste gikk front-9 på henholdsvis -2 og -4, og én er i mål på +1. Så det må nok et lite under til for at Borre skal kunne nekte dem seieren.

Til Krokhol-gutta sier vi Godkjent, selv om de sikkert er skuffet over at de ikke klarte å spille litt nærmere sitt potensial. Nå er det bare å jobbe for å klare en bedre plassering neste år.

Klikk/trykk på bildet for å gå til Golfbox