Telaris Open – invitasjon

Meld deg på

Som kanskje noen har fått med seg, så har Krokhol Golfklubb fått seg en sponsor. Derfor ser du denne plakaten på alle teestedene.

De fleste er kanskje også kjent med at den skriblete firkanten er en QR-kode, som dukker opp i flere og flere annonser og lignende.Hvis du har en QR-kodeleser (det er mange å velge mellom på App Store og Google Play Store) på mobilen, kan du skanne koden og få opp en beskrivelse av hullet. Vi medlemmer trenger kanskje ikke dette hjelpemiddelet, men vi må innrømme at det kan være ganske praktisk for gjester, men først og fremst er det en demonstrasjon av hva Telaris kan få til.Telaris er et norsk programvareselskap som driver med digitalisering av forskjellige prosesser, som for eksempel dokumentasjon og sporbarhet i offshore-relaterte virksomheter og mange andre bransjer. Som de sier, “Vi gjør manuelle oppgaver og døde dokumenter om til levende prosesser”. Steinar Nordskog er en av partnerne i selskapet – derav tilknytningen til Krokhol.

Artig format

Som et ledd i å gjøre Telaris bedre kjent, arrangeres det derfor en golfturnering på Krokhol, Telaris Open.

Den går av stabelen lørdag 10. juni, og formatet er “eclectic”, som jo de fleste er blitt kjent med etter hvert. Det er det perfekte formatet for en 9-hullsbane, fordi det er den beste scoren på hvert hull i løpet av to runder som teller. Får du en bogey på 1-ern i første runde, har du sjansen til å forbedre det til en par eller en birdie på neste runde.

Startavgift = 0

Steinar forteller at Telaris har kjøpt inn noen storartede premier, og fordi det er en sponsorturnering, så er startavgiften ikke 100 kroner, ikke 50 kroner, men 0 kroner.

Vi håper så mange som mulig har anledning til å bli med. Påmeldingen avsluttes formelt 8. juni, men hvis du er litt sent ute, kan du kontakte en av kontaktpersonene som står oppført i Golfbox, per e-post, telefon eller SMS.

Innhold
Klubben