Elgjakta 2014

Elgjakta 2014

Gøy med eclectic

Odd 2014-06-09-186Redaksjonen hadde dessverre ingen den kunne sende for å dekke årets avslutningsturnering, Elgjakta, som i år hadde eclectic som format, dvs. at man spiller to runder og det er det beste resultatet på hvert hull som teller.

Vi har ikke fått noen rapporter eller bilder, men vi er blitt fortalt, og scorene tyder på, at de fleste hadde det moro. Brukbar deltakelse var det også, med 26 påmeldte. 13 av disse spilte i A-klassen, der Odd Hole tok en overlegen seier på 23 poeng. Birdie på hull 1 og 3 bidro med 8 av poengene. Deretter fulgte det fire spillere på 21 poeng. Det står at avgjørelse ved poenglikhet er “matematisk”, men vi skjønner ikke helt hva det betyr. Uansett så har Golfbox gitt Joakim Sarvik andreplassen, Terje Bjørnstad tredjeplassen, Lars Sandberg fjerdeplassen og Kristian Bjerve femteplassen. Det vanligste med stablefordturneringer er jo å avgjøre med handicap, og hvis det hadde vært brukt, ville Lars Sandberg tatt andreplassen.

2013-08-05-03 Pål B2Turneringens beste prestasjon kom i B-klassen, og den var det Pål Valheim som sto for. Med hele 4 4-poengshull, hvorav 3 birdier, fikk han 25 poeng. Med 22 poeng hadde Ivar Bjørseth også en god runde, men måtte altså se seg slått med tre poeng. Marit Bjørnstad var den tredje som klarte 20 poeng eller mer, og fikk også tredjeplassen.

JensDet ble gode scorer i C-klassen også, der 3 av de 4 deltakerne hadde over 20 poeng, og det skilte bare ett poeng mellom hver av dem. Jens Tofteberg var best, med 23 poeng, mens Ann Lisbeth Brathaug hadde 22 og Kirsten Rogne 21.

Resultater

Selv om Elgjakta er den tradisjonelle avslutningsturneringen, betyr det ikke at golfsesongen på Krokhol er over. Det er igjen en seniorturnering i morgen (tirsdag 23. september) og senioravslutning tirsdag 30. september. Dessuten vil det være mandagstreff hver mandag så lenge banen er åpen. Starttidspunktet vil variere med vær og dagslys. I det første mandagstreffet, som gikk nå i kvelg, gikk det fint å starte kl. 17, men det blir gradvis tidligere. Selv om det ikke står noe i terminlisten enda, går vi ut fra at seniorgruppen også vil fortsette med uformelle turneringer hver tirsdag formiddag også etter senioravslutningen. Følg med i Golfbox.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × 5 =