Klubbmesterskapet 2014

Klubbmesterskapet 2014
2014-08-24-KM-63Krokhol, 24. august 2014 – Spenningen ble punktert i herreklassen (A) ganske tidlig på søndagen under klubbmesterskapet. Per Frode Haugen gikk nemlig front-9 på 37 (+1) med birdie på hull 1 og hull 8. Og det etter å ha ledet med 2 slag etter første dag.
Da hvar det i realiteten avgjort, ettersom hans nærmeste konkurrenter brukte henholdsvis 41 og 43 slag. På back-9 spilte lederballen jevnt, og Frode kunne til slutt notere seg for en seiersmargin på 9 slag. Det er Frodes 4. klubbmestertittel på 5 år. Gratulerer!Det ble imidlertid litt spenning om andreplassen. Før andre runde hadde Ketil Nordgård ett slags ledelse på Olaf Thomassen. Med blant annet en en birdie på hull 2, klarte Ketil å øke denne ledelsen til 3 slag etter front-9. På back-9 buttet det imidlertid litt i mot for Ketil, mens Olaf kjørte et stødig løp. Til slutt endte de opp med likt resultat, og da fikk Olaf andreplassen på grunnlag av bedre runde andre dag (84 mot 85).Vi noterer også at Kristoffer Olstad var bare ett slag bak sammenlagt, på den ergerlige 4. plassen.

Resultater – herrer A

2014-08-24-KM-57I dameklassen gjorde den relativt dårlige deltakelsen og Leona Pilares‘ fine runde på lørdag, at resultatet egentlig var avgjort på forhånd. Sporty av Hanne Tofteberg å stille opp slik at Leona fikk noen hyggelig å spille med, som Hanne sa. Da de kom i mål hadde Leona vunnet med 34 slag. Vi gratulerer Leona med sin første klubbmestertittel.

Resultater – Kvinner B

2014-08-24-KM-65Dagens happening var utvilsomt at Per Sarvik fikk hole in one på hull 4 på back-9. Det var den tredje HiO på Krokhol i år, etter en tørkeperiode. Sist registrerte HiO før i år var 2008. Så grattis til Per, som nok vil ha med seg en kasse champagne ved første høvelige anledning.

Interessen for C-klassen og D-klassen var imidlertid heller laber. Det var bare to deltakere i hver klasse som fullførte de to rundene. Vinnerne av disse klassene (Jens Kr. Tofteberg og Kirsten Rogne) ble oversett under premieutdelingen, men vi har fått beskjed om at de vil få en deltakerpremie på etterskudd.

Vær- og føreforholdene var bra - en strålende dag var det faktisk.
Vær- og føreforholdene var bra – en strålende dag var det faktisk.

Ellers var det tilløp til drama før starten på runden. Noen hester hadde nemlig kommet seg løs og vandret inn på banen. Der la de sin elsk på greenen på hull 1, som derfor måtte nødrepareres i all hast før spillet kunne starte.

Og så må vi jo nevne været – det var meget samarbeidsvillig begge dager. Det hadde riktignok kommet mye regn i løpet av natten, så banen var våtere på søndag enn lørdag. Med ballplassering gikk jo det greit. Banen var i generelt meget god stand.

Hestedrama

Avslutningen

Taler

Lederballene

Alle de andre bildene

Det skal være 66 til sammen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + nineteen =