Vårsleppen 2014

Vårsleppen 2014

Vellykket åpningsturnering

Ikke noe å si på været under oppvarmingen. Siden yr.no og forskjellige andre værvarslingstjenester hadde varslet regn hele dagen, var det kanskje noen som hadde bange anelser, men den tradisjonelle åpningsturneringen åpnet med glimt av sol og det meldte regnværet var fraværende helt til midt i andre runde, og da kom det bare noe få dråper. Bra spilleforhold derfor for de 24 som hadde tatt turen til Krokhol, der det ventet nyklipte greener. Vi har definitivt inntrykk av at folk koste seg ute på banen. Og i hvert fall ett lag spilte ganske ganske bra.

I morgen starter imidlertid alvoret, for da begynner mandagscupen.

Én eller flere elger hadde hatt sin egen vårslepp på greenen på 9-ern, men gutta i banekomiteen var tidlig ute og ordnet opp. Sånn er det når man har en skogsbane.

Litt kø ble det av og til, men stort sett gikk det greit, og spillet ble avviklet på litt over 4 timer.

Det får være nok innledning, det alle sikkert venter på er, hvem vant?

Foreløpig foreligger det ingen resultater i Golfbox, men lagene som vant premie er avbildet nedenfor. Vi ber om unnskylding hvis vi har tatt feil med hensyn til noen av scorene.

Vinnerlaget, som gikk på 68, altså 4 under par. Fra venstre: Ann Lisbet Brathaug, Pål Valheim, Kristian Bjerve og Ivar Bjørseth. Dette laget startet også først og ga altså aldri fra seg ledelsen.

Årets første gavesjekker ble delt ut til dette laget, som ble nummer 2, med en score på 71, altså 1 under par. Fra venstre: Asbjørn Herdal, Marit Bjørnstad, Arve Bjerke og Knut Storm Hanssen.

Dette laget gikk 1 over par, med andre ord på 73, og tok med det andreplassen. Som vi kan se er ikke alle like begeistret for premien. Fra venstre: Olaf Thomassen, Per Sarvik, Hanne Hoel Tofteberg og Roald Eilertsen.

Foruten morgendagens mandagscup (se startliste her), minner vi om at seniorgruppen starter sin turneringsserie på tirsdag denne uken, og damegruppen på torsdag. Meld deg på i Golfbox. Det er god plass til mange fler.

Vi benytter også anledningen til å minne om nyskapningen Golf & Quiz, som går 23. mai. Det tror vi kan bli moro.

Ellers er det Pink Cup 1. juni og Nordea Pairs 14. juni. Spesielt i sistnevnte hadde det vært fint med særdeles mange deltakere, ettersom klubben kan vinne pengepremier hvis vi har mange startende i forhold til medlemsstallet.

Vel møtt til ny turneringssesong på Krokhol.

På grunn av litt duskregn mot slutten, trakk de fleste inn i teltet i påvente av premieutdelingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − 13 =