Ute og representerer klubben (8-24)

21. juni 2024

Pargolf på Borre

I går hadde vi fire representanter for klubben i NSG-turneringen Sissener Pairs på Borre Golfklubb. Det var 16 tomannslag med.

De som klarte seg best var laget som bestod av Trond Torgersen og Egil Sørset. De gikk på -5 og ble med det nummer fem. De hadde tre hull der netto bogey ble beste resultat, ellers dreide det seg om par, birdier og det som bedre var.

Lars Sandberg og Arve Bjerke kombinerte ikke fullt så bra, og det ble et par netto dobbeltbogeyer som trakk ned scoren. +5 ga 16. plass. Som plaster på såret vant Lars trekningen om en NSG-trøye.

Vi har fått følgende rapport fra Egil Sørset:

Gjengen som var på Borre i dag, var samstemte i at banen og miljøet rundt er glimrende for golf. Ny grunneier (tysker, bor i Østerrike) på Semb herregård (golfbanen inklusive) har så vidt startet rehabilitering av gårdens  bygningsmasse. Blir sikkert bra.

Dessverre er oppslutningen til NSG Pargolf litt svak, bare 16 lag i dag. Får håpe det bedrer seg til høsten. Pargolf er et fint format som gir godt grunnlag for å treffe andre spillere med passe lave skuldre.

Innhold
Klubben