Medlemsfordeler

Medlemmer med full spillerett har en lang rekke fordeler enn bare ubegrenset spill på banen. Her får du en oversikt over dem.

Golfbilrabatt

Medlemmer med spillerett får kr 100 avslag på gjeldende priser. Medlem med spillerett og legeerklæring får kr 125 i avslag på gjeldende priser uansett kategori.

Leie av golfbil for medlemmer med spillerett

Rimeligere rangeballer

Medlemmer med spillerett får flere rangeballer for pengene, men det forutsetter kjøp av ballkort. Ett “klipp” med bankkort koster 25 kroner og gir, i likhet med et klipp i ballkortet, ca. 32 baller.

Ballkortene er verdibasert, og det er lagt opp slik at du får en større verdi enn beløpet du betaler.

Medlemmer med full spillerett som fyller på kortet fra 200 til 399 kroner, får en verdi på kortet sin er 40 % høyere enn kjøpspris. Fra kr 400 får de en verdi som er 50 % høyere enn kjøpspris.

Ballkortet koster 50 når du kjøper et nytt. Har du et gammelt ballkort, får du byttet det inn gebyrfritt, og blir godskrevet en eventuell saldo.

Gjester får ikke på langt nær så gunstige betingelser. Sjekk.

Medlemstilbud

Puttertilbud fra Keith D
De fleste som har vært medlem på Krokhol en stund har jo en putter fra Keith Dudman, vår tidligere pro og eminente køllemaker. Keith er fremdeles aktiv, og har nå kommet med et tilbud til medlemmene i Krokhol GK.

Sørmarka
Alle Krokhol-medlemmer som har deltatt på et årsmøte har også vært på besøk hos vår nærmeste nabo, Sørmarka.
Der får medlemmer spesialbehandling. Vær oppmerksom på at prisene kan ha endret seg.