Krokhol Disc Golf Course

Som mange har fått med seg har golfbanen på Krokhol fått en samboer.

Krokhol Disc Golf Course er et samarbeidsprosjekt mellom Muselunden Frisbeeklubb og Ekeberg Sendeplateklubb, og hardtarbeidende entusiaster fra disse klubbene har stått på siden sommeren 2018 for å anlegge en bane for frisbee-golf, eller disc golf som de foretrekker å kalle det, på de nedlagte hullene på vår gamle back-9. Banen ble ferdigstillelt og offisielt åpnet våren 2019, er vi blitt fortalt at mange mener at den allerede er den beste banen i Norge! Så god at det ble arrangert NM i diskgolf helgen 22-25. august 2019.

Alt er gjort med behørig tillatelse fra kommunen og i samarbeid med baneeier Tom Rune og Krokhol Golfklubb. Ordnede former er sikret gjennom avtaler mellom de involverte partene.

Utover dette drives disc-golfbanen uavhengig av Krokhol Golfbane og Krokhol Golfklubb. Disc-golfbanen har sitt eget nettsted (under konstruksjon) der du vil finne mer informasjon når det er ferdig, blant annet oppdaterte versjoner av banekartet som er gjengitt til høyre.

Initiativtakerne til disc-golfbanen er også svært aktive på Facebook, der du også finner mye informasjon om banen.

Utkast på hull 1 er like bak “lastebilparkeringsplassen” og det står en oppvarmingskurv på nærspillområdet bak våningshuset på Krokhol gård.

Videoreportasje om finalegruppen på siste runde under NM på Krokhol, 25. august 2019. Engelsk kommentar.