Veien til Golf-kurs

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du skal også få prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er. Etter kurset har klubben ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

PÅ KROKHOL…

… gjør vi ting litt annerledes, for vi tilbyr nemlig individuelle kurs, der du kan ta det alene, eller sammen med en venn eller familiemedlemmer, og ingen andre. Du melder deg ganske enkelt på som enkeltperson.

Rimelig er det også

Kandidater som starter kurset betaler en kursavgift på kr. 800*, Ved fullført kurs får de tilbud om medlemskap i klubben. Det er ingen forutsetning å måtte melde seg inn i Krokhol Golfklubb, men de som velger en annen klubb får bare godkjennelsen signert og forblir dessuten registrert i Krokhols kursarkiv.

Hvis du melder deg inn,

så får du et range-kort med verdi kr 500 og selve kortet som er verdt kr 50.

* Prisen kan endres uten forhåndsvarsel

Her får du en oversikt over medlemskapalternativene

To-delt kurs

Nytt av året er at VtG-kurset er delt i to deler hvorav del 1 er e-læring og del 2 er et praktisk kurs i en golfklubb.

Først må du melde deg på til opplæring hos oss, men før du stiller på banen, må du gjennomføre e-læringskurset som ligger på sidene til Golfforbundet. Kurset tar ca. 45 minutter, og NGF anbefaler at du bruker en PC til å ta det.

For å ta kurset, må du logge deg på Min Idrett. Her kan det hende du har en profil allerede (f.eks. gjennom et annet idrettslag), men det er også ganske enkelt å opprette en profil.

PÅMELDING

Ring

Ådne Trygg tlf. 99164889

send en e-post til aatryg@online.no

for å avtale tidspunkter som passer for deg.

Ådne Trygg
Kursansvarlig