Veien til Golf-kurs

Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet. Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, sikkerhet og opptreden på banen. Du skal også få prøve å spille noen hull for å oppleve hva golf er. Etter kurset har klubben ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

PÅ KROKHOL…

… gjør vi ting litt annerledes, for vi har tilbudt individuelle kurs. På grunn av den store pågangen har dette gitt noe praktiske utfordringer, så vi er blitt nødt til å gjøre noen endringer. Mange som har tatt VtG-kurs hos oss har tatt det sammen med venner eller familiemedlemmer, og det kan du fortsette med – du trenger bare å samle en gruppe på 4-5 personer. Du kan fremdeles melde deg på som enkeltperson, og så plasserer klubben deg i en gruppe.

I henhold til golfforbundets retningslinjer skal et VtG-nybegynnerkurs vare i minst 12 timer. Minimum 9 timer (¾ av minimum kurstid) skal gjennomføres som praksis på et utendørs golfanlegg.

Vi har styrket den praktiske delen av kurset, for å være sikker på at deltakerne oppfyller kravene til golfforbundet.

Rimelig er det også

Kandidater som starter kurset betaler en kursavgift på kr. 800*, Ved fullført kurs får de tilbud om medlemskap i klubben. Det er ingen forutsetning å måtte melde seg inn i Krokhol Golfklubb, men de som velger en annen klubb får bare godkjennelsen signert og forblir dessuten registrert i Krokhols kursarkiv.

Hvis du melder deg inn,

så får du et range-kort med verdi kr 500 og selve kortet som er verdt kr 50.

* Prisen kan endres uten forhåndsvarsel

Her får du en oversikt over medlemskapalternativene

To-delt kurs

Nytt av året er at VtG-kurset er delt i to deler hvorav del 1 er e-læring og del 2 er et praktisk kurs i en golfklubb.

Først må du melde deg på til opplæring hos oss, men før du stiller på banen, må du gjennomføre e-læringskurset som ligger på sidene til Golfforbundet. Kurset tar ca. 45 minutter, og NGF anbefaler at du bruker en PC til å ta det.

For å ta kurset, må du logge deg på Min Idrett. Her kan det hende du har en profil allerede (f.eks. gjennom et annet idrettslag), men det er også ganske enkelt å opprette en profil.

PÅMELDING

Ring

Ådne Trygg tlf. 99164889

send en e-post til aatryg@online.no

for å avtale tidspunkter som passer for deg.

Ådne Trygg
Kursansvarlig