Bruk av golfbil

Golfbil er et populært tilbud på Krokhol

Golf skal være for alle. For å gjøre banen tilgjengelig for spillere som er dårlig til bens er det derfor, i motsetning til mange andre baner i Norge, lagt til rette for bruk av golfbil. Banen disponerer et bra antall biler og det er ingen kunstige begrensninger på bruken av dem, HVIS baneforholdene tillater det, og det gjør de som oftest.

Legg også merke til pakketilbudet.

Hvis du ønsker å leie golfbil og proshop/kafé er stengt, kan du ringe Tom Rune på 930 99 461 enten på forhånd eller når du ankommer banen.

 

Alle dager 9 hull 18 hull
Gjester + medlemmer u/SR kr 250 kr 350
Medlemmer med spillerett kr 150 kr 250
Inviterte gjester* kr 150 kr 250
Ytterligere rabatt med legeattest -kr 25 – kr 50

Medlemmer med spillerett får kr 100 i rabatt på leieprisen.

Medlem med spillerett og legerklæring får kr 125 i avslag på gjeldende priser uansett kategori.

Pakketilbud

For å gjøre Krokhol enda mer tilgjengelig har våre gjester følgende tilbud: to spillere som betaler gjeldende senior greenfee for 18 hull (etter tiden på dagen) og spiller sammen kan leie golfbil for kr. 100.

Pakkeprisene blir derfor som følger:

Alle dager 9 hull 18 hull
2 spillere + bil 700 1200

Vær oppmerksom på at man må være minst 18 år for å kjøre golfbil, og at tilbudet ikke gjelder hvis baneforholdene ikke gjør det mulig å kjøre bil på banen. Sjekk banestatus. Vær oppmerksom på at pakketilbudet ikke gjelder i forbindelse med bruk av andre rabatter.

Det lønner seg å bestille!

Golfbil er såpass populært at det lønner seg å bestille. Hvis du skal spille utenfor klubbhusets åpningstid, vil nøkkelen bli lagt ut i en konvolutt med ditt navn på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × two =