Seniorgruppen

Seniorgruppen organiserer aktiviteter beregnet på medlemmer og gjester som er 50 år og eldre (den offisielle senior-aldersgrensen innen golf).

Ragnhild Lied Johansen

ragnhildlj@gmail.com

Ukentlig turnering

Vi møtes hver tirsdag til turnering over 9 hull.

Alle er hjertelige velkomne, nybegynnere likevel som de som har holdt på en stund, og som har rett alder.

Vi møtes kl 11:00 over en kopp kaffe og turneringen begynner kl. 11:30

De som ikke er så drevne i spilleregler får spille sammen med de som har lengre erfaring. Dette er en sosial turnering hvor alle kan delta, ha det hyggelig og bli kjent med flere medlemmer i klubben.

Resultatene legges sammen gjennom hele sesongen og de beste blir premiert på avslutningsturneringen, som vi avslutter med sosialt samvær.

• Annenhver uke spiller vi front 9 og back 9. Vi spiller som regel Stableford.
  • Startavgiften er 50 kroner.
  • Premieutdeling etter turneringen.
  • Medlemmer uten spillerett, eller medlemmer fra andre klubber må betale greenfee i tillegg til startavgift.
  • Påmelding via Golfbox.
  • Starttidene blir satt opp tirsdag morgen før turneringen begynner.

Turer

Vi har hatt noen turer sammen til baner i Sverige, men det begynner å bli en stund siden sist. Vi forsøker også å etablere kontakt med andre seniorgrupper i vårt område.

Årsrapporter

Hvert år utarbeider gruppeledelsen en rapport for den siste sesongen. Tidligere har vi hatt rapporter liggende her for ganske mange år bakover.

Disse ble imidlertid ødelagt av en virus, så nå nøyer vi oss med å vise den kun den ferskeste årsrapporten.

Årsrapport 2021

I løpet av sesongen hadde Seniorgruppen 15 ordinære turneringer og i tillegg en hyggelig Texas Scramble med 16 deltagere. Og “Karis Gryte” som avslutning. Det var merkbart færre som stilte til start i 2021 enn i 2020. Litt forskjellige årsaker, men aller mest at vi mistet flere av våre ivrigste spillere.

Vi er veldig lei oss for det. Vi håper at flere kan ta “spranget” og bli med i Seniorgruppen. Vi tar imot nye medlemmer med “åpne armer” (veldig gjerne damer også).