Seniorgruppen

Seniorgruppen organiserer aktiviteter beregnet på medlemmer og gjester som er 50 år og eldre (den offisielle senior-aldersgrensen innen golf).

Ragnhild Lied Johansen

ragnhildlj@gmail.com

Ukentlig turnering

Vi møtes hver tirsdag til turnering over 9 hull.

Alle er hjertelige velkomne, nybegynnere likevel som de som har holdt på en stund, og som har rett alder.

Vi møtes kl 11:00 over en kopp kaffe og turneringen begynner kl. 11:30

De som ikke er så drevne i spilleregler får spille sammen med de som har lengre erfaring. Dette er en sosial turnering hvor alle kan delta, ha det hyggelig og bli kjent med flere medlemmer i klubben.

Resultatene legges sammen gjennom hele sesongen og de beste blir premiert på avslutningsturneringen, som vi avslutter med sosialt samvær.

• Annenhver uke spiller vi front 9 og back 9. Vi spiller som regel Stableford.
  • Startavgiften er 50 kroner.
  • Premieutdeling etter turneringen.
  • Medlemmer uten spillerett, eller medlemmer fra andre klubber må betale greenfee i tillegg til startavgift.
  • Påmelding via Golfbox.
  • Starttidene blir satt opp tirsdag morgen før turneringen begynner.

Turer

Vi har hatt noen turer sammen til baner i Sverige, men det begynner å bli en stund siden sist. Vi forsøker også å etablere kontakt med andre seniorgrupper i vårt område.

Årsrapporter

Hvert år utarbeider gruppeledelsen en rapport for den siste sesongen. Tidligere har vi hatt rapporter liggende her for ganske mange år bakover.

Disse ble imidlertid ødelagt av en virus, så nå nøyer vi oss med å vise den kun den ferskeste årsrapporten.

Årsrapport 2020

Seniorgruppen startet turneringsspillet tirsdag 5. mai og avsluttet tirsdag 15. september.

I alt deltok 30 spillere i årets turnering, åtte færre enn i fjor. Vi blir stadig færre, men det er det ikke så mye å gjøre noe med, kanskje.

Årets avslutning var også i år en Texas scramble turnering. Den foregikk 22. september med avsluttende lunch. 24 spillere og 6 lag. Ett lag kom inn på + 1, ett på + 2, og ett på +3 for, å nevne de  på «pallplass».

Maten fra Karis kjøkken smakte om vanlig, fortreffelig.

Orders of Merit 2020 ble vunnet av Øivind Nordanger.

Når det gjelder Orders of Merit for de ulike klassene ble resultatet slik:

Klasse A: 1) Øivind Nordanger, 2) Olaf Thomassen, 3) Arve Bjerke.

Klasse B: 1) Rolf Yngve Andersen, 2) Asbjørn Solevåg, 3) Trond Bjerke

Klasse C: 1) Bjørn Hallme, 2)  Jan Berg Jansen, 3) Arve Hansen.

Året 2020  værmessig sett var bra. To seniorcuprunder ble likevel ikke gjennomført pga været, den ene ble direkte avlyst og den andre var det ingen som møtte opp til.

Nok en gang stor takk til banekomiteen, banemannskapet og alle de frivillige.

Og takk til Jon Kittilsen for resultatservice mv.

Seniorgruppen ser fram til nok et år med turneringsspill på Krokhol golfbane.