Gjester

Gjester

Alle er velkommen, men for å spille må du ha gjennomført “Veien til Golf”-kurs og være medlem av en golfklubb, eller ha gyldig ferdighetsbevis (handicap-kort) fra et utenlandsk golfforbund.

Her finner du den mest tilgjengelige banen på østsiden av Oslo. Banen spilles fra 2011 som en 9-hullsbane, men det er 9 spennende og varierte hull med USGA-standard.

Gjester må bestille tid og settes opp i Golfbox, samt betale greenfee, FØR de går ut på banen.

I åpningstiden gjøres betaling i proshop. Utenfor åpningstiden er det konvolutter for kontantbetaling som legges i den dertil egnede sprekken i døren, samt mulighet for å betale med VIPPS.

Retningslinjer for spill med restriksjoner

Andre fasiliteter

  • Stor døgnåpen drivingrange rett ved parkeringsplassen. Ballkort kan kjøpes i klubbhuset. (NB: ballautomaten tar IKKE mynt, men den TAR bankkort)
  • Nærspillsområde like ved hull 1.
  • Treningsgreen
  • Treningshull på 350 m
  • Utleie av golfbiler og traller
  • Kafé og proshop

Fritt for spill?

Normalt vil turneringer og andre arrangementer være blokkert i Golfbox, men det kan også være en god idé å sjekke turneringskalenderen for å se om det er noen konflikter med ditt ønsket starttidspunkt. Stort sett er det bare å komme og spille når du vil.

Vær spesielt oppmerksom på mandag kveld, da den ukentlige mandagscupturneringen går av stabelen. Den starter kl. 18 og har shotgun-start. Onsdag kveld er det dameturnering, men den tar ikke like stor plass, da de ikke benytter shotgun-start. Det samme er tilfelle med seniorcupen, som går tirsdag formiddag, da det er lite press på banen.

Når banen er åpen, er den åpen så lenge det er lyst nok til å spille. Proshop/kafé er imildertid ikke åpen like lenge, og åpningstiden er også væravhengig.

Vi minner på at du kan betale greenfee med Vipps (hvis du vil altså).

Her finner du alt du trenger å vite for å spille banen, som slopetabeller, lokale regler osv.

Scorekort får du skrevet ut i proshop når du registrerer deg.

Klubbhuset er stort sett åpent og betjent fra 11 og utover på hverdager og fra 10 på helge-/helligdager, men stengt hvis været er dårlig og da er det muligheter for selvbetjening.

Priser på greenfee, leie av golfbil, tralle, baller på driving range

Rull til nederst på siden (på alle sider faktisk), så finner du bokser for påmelding (Golfbox), værmelding (yr.no) og kart med veiviser (Google)

Klikk her eller bruk boksen nederst på siden

Banekart

Be om en kopi i proshoppen hvis du er ny på banen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eight − 4 =